Zarafa Taal


Gentiaanweg 35 9753 BB Haren Gn
+31 6 24 96 07 97 Klik om te bellen

Over Zarafa Taal

Zarafa Taal, duidelijke taal

Een wervende bedrijfsbrochure? Een aanprijzende productfolder? Een informatieve nieuwsbrief? Een nieuwswaardig persbericht? Een goed vindbare SEO-website? Een motiverend personeelsmagazine? Een transparant jaarverslag? Een selectieve personeelsadvertentie? Een klantvriendelijke brief of e-mail? Een inspirerende toespraak?

In welke vorm u uw boodschap ook wilt gieten, Zarafa Taal schrijft voor u de passende tekst. Met mijn jarenlange ervaring breng ik uw boodschap onder woorden. Met helder en eigentijds taalgebruik. Uiteraard afgestemd op de doelgroep, want de lezer staat centraal.

Schrijven is een vák!
‘Iedereen die het alfabet kent, kan schrijven’… Een kreet die te weinig recht doet aan de kwaliteiten van een tekstschrijver. Teksten schrijven is een vák! Een ambacht dat ik nu al gedurende ruim 25 jaar uitoefen. 

Eenvoudig en snel
Mijn werkwijze is eenvoudig. Een goed gesprek vormt de basis. Daarin stellen we samen vast welke boodschap u graag over het voetlicht wilt brengen. Mogelijk heeft u ook al ideeën over de vorm waarin u die wilt gieten. Ook dáárover kunnen we van gedachten wisselen. Ik adviseer u daar graag in. Met mijn aantekeningen onder de arm ga ik vervolgens aan de slag. Niet lang daarna heeft u de tekst met daarin úw verhaal. Al dan niet verwerkt in een kant en klaar product. Want ook dát is geen probleem.

Een telefoontje of mailtje is genoeg
Ik zet mijn kennis en ervaring graag voor u in. Neemt u gerust contact op met Zarafa Taal. Dit kan per mail via info@ZarafaTaal.nl. Een telefoontje kan natuurlijk ook: +31 6 24 96 07 97. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op mijn website. We maken dan snel een afspraak.

 

Zarafa Taal in het kort

Diensten

Advies en coaching
Brochures
Copywriting
Interviews
Jaarverslagen
Nieuwsbrieven
Persberichten
Tekstcorrectie
Vertalen
Webteksten

Talen

Duits
Nederlands

Onze locatie

Zarafa Taal


Gentiaanweg 35 9753 BB Haren Gn
+31 6 24 96 07 97 Klik om te bellen