Yvonne Mol Tekst & Communicatie


Statenlaan 139 5121 HC Rijen
0161-226107 Klik om te bellen

Over Yvonne Mol Tekst & Communicatie

Tekstschrijver nodig?
Als tekstschrijver schrijf ik heldere (web)teksten die de lezers aanzetten tot actie. Zelf al iets geschreven? Ook redactie en correctie behoren tot de mogelijkheden. Alles natuurlijk tegen betaalbare tarieven.

Ghostwriter gezocht
Wil je jouw teksten door een ghostwriter laten schrijven en publiceren onder je eigen naam? Ik ben een professionele en flexibel inzetbare ghostwriter. Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Scriptiebeoordeling voor studenten
Als student in de laatste fase van je studie kun je bij mij terecht voor ondersteuning bij het schrijven van je scriptie. Voor studenten geldt een gereduceerd tarief. Belangstelling? Neem even contact met me op, dan bespreken we de werkwijze en kosten.

Workshop zakelijk leren schrijven
Deze kernachtige workshop biedt praktische handvatten om betere e-mails, notities en rapporten te leren schrijven. Zakelijke teksten zijn het visitekaartje van je bedrijf. In één middag krijgen je medewerkers heldere en direct toepasbare tips om de kwaliteit van uitgaande teksten behoorlijk te verbeteren. Kijk op de website voor meer informatie.

Schrijf en verkoop je eigen boek
Zoek je een betrokken en ervaren coach bij het schrijven van jouw eigen boek? Wil je gericht marketingadvies om meer lezers en kopers voor het boek te vergaren? Kijk op de website voor informatie over de verschillende pakketten.

Manuscript af?
Ook voor een proeflezing of een integrale beoordeling van je manuscript kun je bij mij terecht. Je krijgt gerichte feedback via een uitgebreid leesverslag.

Foto's

Yvonne Mol - tekstschrijver en schrijfcoach

Yvonne Mol Tekst & Communicatie in het kort

Diensten

Advies en coaching
Copywriting
Ghostwriting
Juridische teksten, scriptiehulp, manuscriptbeoordeling
Storytelling
Tekstcorrectie
Webteksten
Workshops

Talen

Nederlands

Onze locatie

Yvonne Mol Tekst & Communicatie


Statenlaan 139 5121 HC Rijen
0161-226107 Klik om te bellen