W.G. van de Beek


John F. Kennedylaan 13 3931 XE Woudenberg

Over W.G. van de Beek

Doeltreffende teksten
Uw boodschap verpakt in een vloeiende, foutloze tekst? Daar kan ik voor zorgen. Ik schrijf teksten voor websites, folders, brochures en tijdschriften. Met inmiddels tienduizenden uren ervaring in het Voortgezet Onderwijs en groeiende ervaring als freelance copywriter kan ik ieder onderwerp toegankelijk maken voor iedere doelgroep.

Tijd voor tekst
Heb u te weinig tijd om uw teksten bij te werken? Staan dezelfde artikelen al maanden of zelfs jaren onder het kopje ‘nieuws’ op uw website omdat u maar geen tijd hebt ze aan te passen? Of bent u heel goed in uw vak, maar weet u niet goed hoe u deze kennis op papier zet? Deze taken wil ik graag voor u uitvoeren!

Beschikbaarheid
Als deeltijd freelancer ben ik beschikbaar om de tekstklussen te doen waar u zelf niet aan toe komt. Het omzetten van vaktaal, begrippen en jargon in een boodschap die iedere doelgroep begrijpt, is waar ik me bijna dagelijks mee bezig houd. Twee dagen per week ben ik beschikbaar, in vakanties vaker.

Voor veel ondernemers, websitebouwers, vakmensen en specialisten is het lastig hun specifieke kennis zo te verwoorden dat niet alleen de ingewijden in hun wereld, maar juist ook de wereld buiten hun kleine kring van vakgenoten de boodschap begrijpt.

W.G. van de Beek in het kort

Diensten

Bloggen
Copywriting
Interviews
Tekstcorrectie
Trainingen
Webteksten

Talen

Nederlands

Onze locatie

W.G. van de Beek


John F. Kennedylaan 13 3931 XE Woudenberg