View Insight


Uiverstraat 16 6227 AX Maastricht

Over View Insight

VIEWINSIGHT weet wat het redigeren van tekst omvat. Dat houdt niet op bij het aanbrengen van een uniforme spelling en bij punten en komma's. Er is ook het corrigeren van verkeerde zinnen of het aangeven van kopjes en van wat cursief of vet moet worden weergegeven. Soms is redigeren het grondig bewerken van de tekst, waarbij formulering en opbouw ingrijpend kunnen worden gewijzigd, in andere gevallen gaat het alleen om zinnen die korter en overtuigender kunnen. 

VIEW INSIGHT staat borg voor een goede tekst, een die beantwoordt aan het doel waarvoor hij geschreven is. U krijgt als het ware een artikel op bestelling! Niet alleen teksten op het terrein van marketing of communicatie, ook human interest verhalen kunnen VIEWINSIGHT bekoren. Zowel bondige teksten als uiteenzettingen, maar in alle gevallen teksten die informeren, overtuigen, leren of helpen en de lezer bij de lurven grijpen. Een goede tekst is afgestemd op één of meer specifieke doelgroepen en aangepast aan het medium waarop hij wordt gepubliceerd. Tekst en beeld dienen ook met elkaar in overeenstemming te zijn. Vanuit deze visie zijn diverse teksten denkbaar (informatief, overtuigend, instructief) voor verschillende doelgroepen en diverse media (tijdschriften, brochures, nieuwsbrieven, websites, Huis-aan-Huisbladen). VIEWINSIGHT schreef ondermeer voor De Telegraaf, Wegener Huis-aan-HuisMedia en A&C Media.

"Betrouwbaar en nog nooit een deadline gemist. De artikels zijn steevast goed en vlot geschreven en zeer informatief."

"Eindelijk een journalist met goede, vakinhoudelijke vragen."

Bijzonder: Naast tekstredactie is VIEW INSIGHT bedreven in hedendaags klantonderzoek en initiatiefnemer van gelukkigeklanten.nu, een platform met als motto samenwerken aan een klantvriendelijke samenleving. Oprichter dr Ronald M.P. Piters is Marketingpsycholoog, coach klantgericht werken, (bijles)docent en Afstudeerbegeleider.

VIEW INSIGHT werkt landelijk en Euregionaal vanuit het mooie Maastricht en weet zich omringd met een netwerk van betrouwbare professionals en gedegen bureau's, waarop indien nodig een beroep kan worden gedaan. Voor referenties neemt u gerust een kijkje op onze website.

Foto's

VIEW INSIGHT: teksten met inzicht.

View Insight in het kort

Diensten

Advies en coaching
Copywriting
Interviews
Nieuwsbrieven
Persberichten
Rapporten
Redactievoering
Tekstcorrectie
Webteksten
Workshops

Talen

Nederlands

Onze locatie

View Insight


Uiverstraat 16 6227 AX Maastricht