Vanzelfsprekend Communicatie & Tekst


Kardinaal de Jongstraat 28A 5348 BH Oss

Over Vanzelfsprekend Communicatie & Tekst

Tekstschrijven I Redigeren I Communicatie I Content marketing I 10+ jaar ervaring I meerdere hbo- en wo- opleidingen in bedrijfscommunicatie & marketing I Oss (Noord Brabant)

Als freelancer (zzp’er) ondersteun ik organisaties met mijn kennis en enthousiasme met hun communicatie en teksten.

Gaat jouw tekstschrijfster met zwangerschapsverlof en zit je met je handen in het haar? Ik steek graag mijn handen uit de mouwen en ga snel voor je aan de slag!

Vanuit huis ga ik voor opdrachtgevers door het hele land aan de slag. Wil je mij inhuren voor een freelanceopdracht bij jou op kantoor? Ik kom graag voor je werken op jouw vestiging in de regio Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Oss, Weert!

En doordat ik de afgelopen jaren bij diverse bedrijven heb gewerkt, weet ik mij nieuwe informatie snel eigen te maken en vind ik snel mijn weg in jouw organisatie. Daar draai ik mijn hand niet voor om.

Mijn expertise ligt vooral op het gebied van: contentmarketing, tekstschrijven en redigeren.  En gezien mijn achtergrond kijk ik verder dan deze vakgebieden. Ik kan jouw organisatie ook ondersteunen op het gebied van: marketingcommunicatie, interne communicatie, arbeidsmarktcommunicatie, bedrijfscommunicatie en projectmanagement (MarCom-gerelateerd).

Vanzelfsprekend Communicatie & Tekst in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Advies en coaching
Brochures
Copywriting
E-mail marketing
E-Zines
Interviews
Jaarverslagen
Jubileumboeken
Nieuwsbrieven
Persberichten
Redactievoering
SEO
Social media
Storytelling
Tekstcorrectie
Trainingen
Webteksten

Talen

Duits
Engels
Frans
Nederlands
Spaans

Onze locatie

Vanzelfsprekend Communicatie & Tekst


Kardinaal de Jongstraat 28A 5348 BH Oss