Vanhemelrijk Tekst, Web en Redactie


O Lv Vrouw ter Duinenln 53 4641 HB Ossendrecht
0646661011 Klik om te bellen

Over Vanhemelrijk Tekst, Web en Redactie

Vanhemelrijk Tekst, Web en Redactie verleent diensten op het terrein van (web)redactie, onderzoek, copywriting, correctie, vertaling ... maar ook 'vertaling' van tekst naar webtekst, samenstelling van informatieve teksten en mailings, eindredactie van publicaties en jaarverslagen. Voor musea en archieven bovendien: collectieregistratie en schrijven van publieksteksten.

Vanhemelrijk Tekst, Web en Redactie is een eenmanszaak van Antoine Vanhemelrijk, woonachtig in West-Brabant maar 'footloose' als het gaat om werk op afstand.

Speciale aandachtsgebieden van Antoine zijn: (cultureel) erfgoed, cultuur, etnografie, geschiedenis, reizen, Pacific, Oceanië, Noordwestkust-regio, indianen, zelfstandig ondernemerschap...

Naast de freelance inzet als (web)redacteur is Antoine ook actief als galeriehouder en als houder van een online winkeltje. Deze activiteiten geven hem inzicht in markteconomie, klantcontact en importgerelateerde zaken.

Opleidingen heeft Antoine genoten als leraar middelbaar onderwijs en culturele antropologie. In loondienst heeft hij gewerkt op wetenschappelijk niveau (universiteit), in de erfgoedsector en als uitzendkracht in diverse hoedanigheden. Alles bij elkaar is dit uitermate gevarieerd en 'voedzaam' in het vergaren van sociaal-maatschappelijke inzichten.

Antoine combineert dit alles bovendien met enkele bijzondere eigenschappen: oog voor detail, nauwkeurig werken, luistervaardig (ook naar wensen klant!), geduldig en flexibel als het gaat om inzet en last but not least, serieus maar met gevoel voor humor!

Antoine ziet graag uw vraag tegemoet!

Vanhemelrijk Tekst, Web en Redactie in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Brochures
Copywriting
E-Zines
Handleidingen
Jaarverslagen
Jubileumboeken
Levensverhalen
Nieuwsbrieven
Publieksteksten presentaties
Rapporten
Redactievoering
Seo
Slogans
Tekstcorrectie
Vertalen
Webteksten

Talen

Engels
Frans
Nederlands

Onze locatie

Vanhemelrijk Tekst, Web en Redactie


O Lv Vrouw ter Duinenln 53 4641 HB Ossendrecht
0646661011 Klik om te bellen