Tekstxtra


Koning Willem III weg 1 3151 HJ Hoek van Holland
0174 840 354 Klik om te bellen

Over Tekstxtra

Tekstschrijver, journalist, duider en analist

Ik heet Peter Otte en ben al sinds mijn vroegste jeugd bezig met schrijven. Na een universitaire studie politicologie ben ik 22 jaar dagbladjournalist geweest bij Rotterdams Nieuwsblad, Rotterdams Dagbad en AD.

Na de stadverslaggeving bij het RN werd ik in 1990 redacteur Buitenland bij het gefuseerde Rotterdams Dagblad. De Joegoslavische oorlog, De Amerikaanse presidenten Clinton en GW Bush, de Franse presidenten Mitterand en Chirac, ik maakte ze dagelijks mee en schreef er over.

In 2000 begon ik op de pagina Digitaal met het duiden van de digitale revolutie. Wat is internet, met een kleine i. Wat betekent mobiele telefonie voor ons en hoe ga je om met een platte televisie. Tien jaar lang begeleidde ik de lezer naar een steeds bekender en vertrouwder weg.

Na mijn vertrek bij de krant in december 2010 heb ik het schrijven even geparkeerd en stortte me vol op mijn webwinkel, phonextra.nl, met smartphones, tablets en andere telecomartikelen.

Maar sinds 2019 is het vlammetje weer opgelaaid en kookt het schrijversbloed weer als nooit tevoren. En help ik ondernemers graag hun boodschap naar buiten goed neer te zetten. Met teksten waar ze wat aan hebben en die duiden wat ze doen en willen overbrengen. Wanneer JOUW woorden inhoud krijgen.

Wanneer JOUW woorden inhoud krijgen

Foto's

Interviews
Peter Otte - tekstschrijver en journalist

Tekstxtra in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Bloggen
Brochures
Ghostwriting
Interviews
Nieuwsbrieven
Redactievoering
Tekstcorrectie
Vertalen
Webteksten

Talen

Engels
Frans
Nederlands

Onze locatie

Logo Tekstxtra

Tekstxtra

Tekstxtra


Koning Willem III weg 1 3151 HJ Hoek van Holland
0174 840 354 Klik om te bellen