TekstschrijverBob


Ridderstraat 28 6511 TM Nijmegen
06-38482753 Klik om te bellen

Over TekstschrijverBob

Vissen moeten zwemmen, vogels moeten vliegen, ik moet schrijven. Ik ben freelance tekstschrijver/webredacteur.

Wat doe ik en wat kan ik?
Ik maak complexe materie toegankelijk voor de juiste doelgroepen. Ik vind het geweldig om mensen te verleiden met taal, ze te prikkelen en nieuwsgierig te maken met woorden.
Ik heb veel ervaring met conversie gericht schrijven, met snelle productie van unieke (SEO) content en het herschrijven van content. Ik hou daarbij altijd de online richtlijnen in het achterhoofd.
Ik haal de essentie uit moeilijke teksten en herschrijf dit naar duidelijke taal. Duidelijke taal is voor iedereen belangrijk. Ik vind het geweldig om heldere en doeltreffende teksten te schrijven met de juiste toon voor de juiste doelgroepen. Voor een opdrachtgever: hij wil dat zijn boodschap duidelijk overkomt. Voor de doelgroep: hij wil weten welke informatie voor hem belangrijk is en wat er van hem wordt verwacht.
Daarnaast vind ik het geweldig om te zorgen dat een website duidelijk is voor de bezoeker. Dan weet hij precies welke informatie hij waar kan vinden en waarom die informatie voor hem belangrijk is.

Maar dat is nog niet alles…
Ik heb veel ervaring met het schrijven en redigeren van teksten voor online (webredactie) en hard copy. Denk aan magazines, nieuwsberichten, persberichten, cursussen en campagnes. Maar ook voor communicatiemiddelen zoals posters, flyers en folders. Verder heb ik veel ervaring met interviewen, verschillende CMS’en en (eind)redactiewerkzaamheden voor intranet.
Ik luister goed en beweeg me makkelijk in een organisatie. Vanuit mijn HR achtergrond ben ik gewend om goed samen te werken met mensen uit alle lagen van een organisatie, ongeacht de organisatiecultuur. Daardoor haal ik informatie bij mensen.

Onderwerpen
Ik heb veel ervaring met het schrijven van teksten over veiligheid, gezondheid, milieu, onderwijs, HRM, de Ondernemingsraad, duurzame inzetbaarheid, sociale innovatie, leiderschap en flexwerk. Dat doe ik voor onderwijsinstellingen, uitgeverijen en olie- en gasmaatschappijen. Verder heb ik veel ervaring met content migratie en verschillende CMS'en.

Wie ben ik?
Dit ben ik in het kort: professioneel, klantgericht, gepassioneerd, proactief, duizendpoot, harde werker, creatief, vindingrijk, enthousiast en flexibel.

TekstschrijverBob in het kort

Diensten

Advertenties
Brochures
Campagnes
Copywriting
E-Zines
Interviews
Nieuwsbrieven
Persberichten
Redactievoering
Tekstcorrectie
Vertalen
Webteksten

Talen

Engels
Nederlands

Lid van Tekstnet

Ja

Onze locatie

TekstschrijverBob


Ridderstraat 28 6511 TM Nijmegen
06-38482753 Klik om te bellen