Tekstontwerp


Vronen 3 2151 PA Nieuw-Vennep
0252500466 Klik om te bellen

Over Tekstontwerp

Verdwaalt u regelmatig in uw eigen teksten of missen uw woorden hun doel? Als ervaren copywriter, hoofdredacteur en tekstschrijver helpt Tekstontwerp u op weg bij doelgroepgerichte communicatie. Vanaf het allereerste tekstontwerp voor een SEO websitekst tot aan de hoofdredactie van een glossy publieksmagazine. Van een goed doordacht communicatieplan tot en met de daadwerkelijke uitvoering en tekstuele invulling van het conceptuele idee voor uw campagne.

Tekstontwerp is het communicatiebureau van Sandra Zuiderduin in de Randstad, waar doelgroepgerichte communicatie centraal staat. Een goede tekst is namelijk goud waard. En dan niet alleen één zonder spelfouten, maar ook eentje die uw lezers aanspreekt. Daarnaast ben ik uitstekend in staat om concepten creatief, strategisch en communicatief te vermarkten. Daarom combineer ik mijn jarenlange ervaring als tekstontwerper, copywriter en hoofdredacteur plus marketingcommunicatieve vaardigheden met kinderlijke verwondering en groot analytisch vermogen in een bureau voor doelgroepgerichte communicatie in Haarlemmermeer, Bollenstreek, Haarlem, Leiden, Randstad en ver daarbuiten.

Of het nu gaat om het schrijven van een achtergrondartikel over voeding en gezondheid of uitgebreid communicatieplan, het redigeren van een brochure over duurzaamheid of het opzetten van een bladfomule en social media.... Van journalistieke tot redactionele ondersteuning, van copywriting tot opvallende marketingcommunicatie. Met mijn ruime ervaring in journalistiek, marketing en communicatie maak ik u wegwijs in woorden en zet ik de juiste letters op hun plek. Daar waar uw doelgroep komt. Want woorden kunnen nog zo mooi zijn, als ze niet aansluiten bij de lezer, dan missen ze alsnog hun doel….

Foto's

Tekstontwerp in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Advertenties
Advies en coaching
Bladmanagement
Brochures
Campagnes
Copywriting
E-Zines
Handleidingen
Interviews
Nieuwsbrieven
Persberichten
Redactievoering
Scriptschrijven
SEO content schrijven
Slogans
Tekstcorrectie
Trainingen
Webteksten
Workshops

Talen

Duits
Engels
Frans
Nederlands

Lid van Tekstnet

Ja

Onze locatie

Tekstontwerp


Vronen 3 2151 PA Nieuw-Vennep
0252500466 Klik om te bellen