Tekstjuweel


Gijsbrecht v Amstellaan 24 3703 BD Zeist
030 697 4375 Klik om te bellen

Over Tekstjuweel

Voor rake teksten die werken en verhalen met kleefkracht.

Tekstjuweel is een tekstbureau dat is opgericht in 1994 door tekstschrijver Joke van der Leij. Zij specialiseerde zich in tekstcorrectie, eindredactie en -redactie van (online) teksten voor de non-profitsector, de overheid, de zorg en de duurzaamheidssector. Inmiddels heeft zij ruim 25 jaar ervaring opgebouwd als tekstschrijver, eind- en hoofdredacteur en tekstcorrector. Zowel voor online als geprinte media. Van die deskundigheid kun je meteen profiteren.

Sterk in schrijven en redigeren

Waarvoor kun je bij Tekstjuweel terecht? Een persoonlijk verhaal laten optekenen bijvoorbeeld, of ingewikkelde materie vertalen naar een begrijpelijk artikel. Of een digitale nieuwsbrief maken die wél overkomt. Tekstjuweel zorgt voor mooie, creatieve én functionele teksten waarmee je je doelgroep optimaal bereikt. Met evenveel plezier zet zij de noodzakelijke taalkundige puntjes op de ‘i’ van bestaande teksten zodat deze foutloos zijn en prettig lezen.

Specialisaties: zorg, ogen en oren, duurzaamheid, overheid

Tekstjuweel schrijft vaak voor en over de zorg. Veel ervaring heeft zij met journalistieke en zakelijke teksten voor de gehandicaptenzorg, hoorzorg en zorg voor mensen met een oogaandoening. Daarvoor moet je je goed kunnen verplaatsen in de positie van bijzondere doelgroepen. Zoals mensen met een verstandelijke, visuele, hoor- of andere fysieke beperking. Tekstjuweel kan dit als geen ander.

Verder schrijft Tekstjuweel veel over maatschappelijke thema’s, volkshuisvesting,  en alles wat te maken heeft met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Brede belangstelling

Specialisaties en ervaring, punctueel en betrouwbaar: dat is waar Tekstjuweel voor staat. Maar dat is niet alles. Want Tekstjuweel is altijd bereid zich te verdiepen in voor haar onbekende thema’s of terreinen. Bepaalde onderwerpen trekken Tekstjuweel wel meer aan dan andere. Zo heeft zij een warm hart voor thema’s als biologische landbouw, voeding & gezondheid, natuur & milieu en kunst & cultuur.

Bel of mail

Meer weten of benieuwd wat ik voor je kan doen? Bel of mail snel: ik help je graag verder.

Foto's

Tekstjuweel in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Brochures
E-Zines
Interviews
Jaarverslagen
Jubileumboeken
Levensverhalen
Nieuwsbrieven
Persberichten
Rapporten
Redactievoering
SEO
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Engels
Nederlands

Onze locatie

Logo Tekstjuweel

Tekstjuweel

Tekstjuweel


Gijsbrecht v Amstellaan 24 3703 BD Zeist
030 697 4375 Klik om te bellen