Tekstgenoot


Ringslangweide 47 3437 VD Nieuwegein

Over Tekstgenoot

Hebt u een goede blog nodig? Zoekt u een ervaren tekstschrijver voor een artikel op basis van een interview? Of kunnen de teksten op uw website wel een update gebruiken?

Dankzij mijn jarenlange ervaring als (web)redacteur en copywriter kan ik allerlei teksten, online en offline, voor u schrijven, herschrijven of corrigeren.

Schrijven
Voor boeiende blogs, inspirerende interviews, creatieve content enzovoort bent u mij aan het juiste adres! Ik maak van woorden heldere, prettig leesbare teksten.

Ik schrijf graag over onderwijs, opleidingen, zorg, gezondheid, wonen/interieur en taal. Maar ik verdiep me met evenveel enthousiasme in andere onderwerpen. Daardoor heb ik over de meest uiteenlopende onderwerpen weleens een tekst, blog of artikel geschreven.
 
Soorten teksten
Ik schrijf teksten en artikelen voor onder andere websites, vakbladen, blogs, nieuwsbrieven en online nieuwssites. Ook heb ik veel ervaring met productteksten, SEO-proof schrijven, B2B en toegankelijk schrijven (taalniveau B1 en B2).

Herschrijven en corrigeren
Niet helemaal tevreden over een tekst? Of ligt er een stapel rapporten klaar, maar lezen ze niet lekker? Of zijn ze in verschillende stijlen geschreven? Ook voor het nakijken, corrigeren en herschrijven van elke soort tekst ben ik de juiste persoon.

Over mij
Na mijn studie Communicatiewetenschap heb ik jaren als redacteur gewerkt. Sinds een aantal jaar werk ik voor mezelf als tekstschrijver, copywriter, journalist en blogger.  

Foto's

Tekstgenoot in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Bloggen
Brochures
Copywriting
E-Zines
Functiebeschrijvingen
Ghostwriting
Interviews
Jaarverslagen
Nieuwsbrieven
Rapporten
Seo
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Engels
Nederlands

Artikelen

De u van koe

Is het ku? Keo? Koe? Voor de meeste Nederlanders is het niet bepaald lastig om het woordje koe te herkennen en te spellen. De verschillen tussen u, oe, ui, eu en au krijgen kinderen met de paplepel ingegoten....

Onze locatie

Tekstgenoot


Ringslangweide 47 3437 VD Nieuwegein