Tekstbureau LetterLuck


Piet Muyselaarstraat 60 7558 ZN Hengelo
06 52162960 Klik om te bellen

Dikke 8 op Trustpilot
Journalistieke oorsprong als voorsprong
Schrijft voor zzp, mkb, multinational én overheid

Over Tekstbureau LetterLuck

Als tekstspecialist zorg ik voor de kroon op uw verhaal, ik maak uw woorden beter.

Soms met een kroontjespen, af en toe met het fileermes. Maar altijd met liefde voor taal en tekst. Ik schrijf, schrap en schaaf net zolang tot de goede woorden op de juiste plaats staan. Het liefst samen met u, want de beste teksten ontstaan door samenspel en overleg tussen de deskundige die alles van het te behandelen onderwerp weet en de tekstspecialist.

Veel mensen hebben de gave van het gesproken woord, maar blokkeren als ze eenmaal met pen in de hand en papier voor de neus zitten. Ik help dan graag! Als redacteur, eindredacteur of ghostwriter.


Herschrijven

U heeft al een ruwe basistekst? Ik kan zo'n bestaand verhaal lezenswaardig maken door het te herschrijven. Of het nu gaat om tekst voor zakelijke correspondentie, content voor websites, een advertorial in een (lokale, regionale of landelijke) krant of een vakblad, teksten voor een brochure of een weblog op de bedrijfssite, ik ga er graag mee aan de slag.

Schrijven

Oorspronkelijk ben ik (freelance) journalist. Nog steeds ga ik met alle plezier regelmatig op pad: om reportages te maken, artikelen te schrijven en verhalen op te tekenen. In die hoedanigheid heb ik ook ontelbare interviews gemaakt. Ook voor niet-journalistieke teksten vormt een interview - of liever: vraaggesprek - een perfecte basis. En daarna begint het 'echte' ambacht: de informatie verwerken tot een goede tekst. Talloze opdrachtgevers hebben al ervaren dat ook dat wel goed zit!

Aan de slag

Ik werk het liefst vanuit mijn eigen kantoor in Hengelo, maar desgewenst kom ik bij u langs. Of u nu ook in Twente gevestigd bent of voor mij verder weg: die afstand is zelden een bezwaar.
Ga ook voor Tiptopteksten en neem contact met mij op:

johan@letterluck.nl | 06 - 52 162 960 | 074 - 250 1471

Foto's

Ik vertel graag uw verhaal

Tekstbureau LetterLuck in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Advertenties
Brochures
Copywriting
E-Zines
Handleidingen
Interviews
Jaarverslagen
Nieuwsbrieven
Persberichten
Redactievoering
Slogans
Tekstcorrectie
Teksten verbeteren
Webteksten

Talen

Nederlands

Lid van Tekstnet

Ja

Certificeringen

Magneetwoorden

Online marketing

Onze locatie

Tekstbureau LetterLuck


Piet Muyselaarstraat 60 7558 ZN Hengelo
06 52162960 Klik om te bellen