Tekstbureau Glasheldere Taal


De Westerkluft 2 9865 BS Opende
0627178674 Klik om te bellen

Over Tekstbureau Glasheldere Taal

Webteksten laten schrijven?

Heb je teksten nodig voor je website, maar vind je het lastig om ze zelf te schrijven? Geen probleem! Als ervaren SEO-tekstschrijver help ik je graag met ijzersterke webteksten die niet alleen goed scoren in Google, maar je bezoekers ook zullen aanspreken. Samen kijken we wat er nodig is om jouw website optimaal te laten werken voor je bedrijf. Zoekwoordenonderzoek en SEO-optimalisatie speelt hierbij een belangrijke rol. Is je website eenmaal voorzien van de juiste teksten dan trek je moeiteloos steeds nieuwe bezoekers aan naar je website. Door eenmalig te investeren in je webteksten, pluk je hier jaar na jaar de vruchten van. Zo kun jij je weer bezighouden met je vak, zonder dat je steeds op zoek hoeft te gaan naar nieuwe klanten.

Blogs laten schrijven?

Bloggen levert belangrijke voordelen op. Met goede blogs op je website bouw je meer naamsbekendheid op, trek je meer bezoekers naar je website en heb je de kans om een goede connectie te maken met je doelgroep. Bovendien doen websites met blogs het gewoon beter dan websites zonder blogs. Bij mij kun je terecht voor één of meer goedgelezen blogs op je website. Samen bepalen we een goede contentstrategie: hoeveel blogs per maand zijn er nodig en over welke onderwerpen moeten ze gaan? Het is mogelijk om losse blogs bij mij af te nemen, maar wil je maandelijks blogs laten schrijven dan ben je voordeliger uit met een blogabonnement.

De teksten op je website laten corrigeren?

Heb je al teksten op je website staan maar ben je hier nog niet helemaal tevreden over? Ik kan de teksten voor je corrigeren en waar nodig prettiger leesbaar maken. Ook kan ik de teksten op je website optimaliseren zodat ze beter vindbaar worden in Google en andere zoekmachines. Vaak kunnen een aantal kleine aanpassingen al een wereld van verschil maken.

Wil je meer informatie of een vrijblijvend gesprek inplannen?

Heb je interesse in een samenwerking met mij? Neem dan even contact op via glashelderetaal@gmail.com.

Tekstbureau Glasheldere Taal in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Bloggen
Brochures
Copywriting
Handleidingen
Interviews
Levensverhalen
Nieuwsbrieven
Persberichten
Rapporten
Seo
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Nederlands

Onze locatie

Tekstbureau Glasheldere Taal


De Westerkluft 2 9865 BS Opende
0627178674 Klik om te bellen