Tekstbureau Blitz


Bankaplein 3 2585 EV Den Haag
070-4161657 Klik om te bellen

Over Tekstbureau Blitz

Tekstbureau Blitz | Tekstschrijvers met een goed verhaal 

De tekstschrijvers van Tekstbureau Blitz in Den Haag schrijven alle denkbare teksten. Van brochure tot website/SEO en van businessplan tot persbericht. Wilt u mensen enthousiast maken voor uw product of dienst? Of wilt u dat uw idee, concept of visie helder op papier wordt gezet, bijvoorbeeld om financiers te vinden? De professionele tekstschrijvers van Tekstbureau Blitz helpen u graag met ijzersterke teksten die uw doelgroep écht bereiken en overtuigen!

Onze klanten ervaren dagelijks dat een goede tekstschrijver het verschil maakt voor hun business. Wel of geen openbare aanbesteding winnen. Wel of geen financiering voor een businessplan.

Tekstbureau Blitz helpt een gevarieerde groep gerenommeerde opdrachtgevers bij het schrijven van hun teksten. Tot onze opdrachtgevers behoren MKB-bedrijven, overheidsinstellingen, universiteiten en multinationals. 

Naast een brede interesse en een gezonde nieuwsgierigheid is ons belangrijkste kenmerk het vermogen om ons in te leven in de meest uiteenlopende onderwerpen. Gecombineerd met een bijzonder schrijftalent biedt dit onze opdrachtgevers de garantie dat hun boodschap op een boeiende manier over het voetlicht wordt gebracht.

Gelooft u ook dat goede teksten het verschil maken voor uw business? Kies dan voor de professionele tekstschrijvers van Tekstbureau Blitz. 

Foto's

Tekstbureau Blitz: ijzersterke teksten die hoog scoren en uw doelgroep écht bereiken en overtuigen

Tekstbureau Blitz in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Advertenties
Advies en coaching
Bladmanagement
Brochures
Campagnes
Copywriting
E-Zines
Handleidingen
Interviews
Jaarverslagen
Nieuwsbrieven
Nota's
Persberichten
Rapporten
Redactievoering
Scriptschrijven
Slogans
Tekstcorrectie
Trainingen
Vertalen
Webteksten
Workshops

Talen

Duits
Engels
Nederlands

Artikelen

Gratis tips voor een boeiend jaarverslag

Tips om van uw jaarverslag het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf te maken Wilt u dit jaar eens iets bijzonders maken van de publicatie van uw jaarrekening? Kies er dan voor om een (beknopt) jaarverslag...

Onze locatie

Tekstbureau Blitz


Bankaplein 3 2585 EV Den Haag
070-4161657 Klik om te bellen