Tekstalent - Tekstschrijver en contentspecialist


Tongelresestraat 113 5613 DC Eindhoven
06 28071699 Klik om te bellen

Teksten die jouw doelgroep aanspreken
Kwalitatieve copy voor o.a. websites en blogs
Voor eenmalige projecten en doorlopende klussen

Over Tekstalent - Tekstschrijver en contentspecialist

Mijn naam is Monique en sinds 2018 schrijf ik vanuit mijn tekstbureau Tekstalent sterke teksten voor ondernemers die online zichtbaar willen zijn en klanten willen aanspreken die bij ze passen. Daarnaast beheer ik al meer dan 10 jaar een persoonlijke lifestyleblog: moonoloog.nl.

Ben je niet tevreden met je huidige websiteteksten? Bereik je te weinig (nieuwe) klanten via je website? Weet je wel dat bloggen voor je bedrijf een goed idee is, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ik kan je helpen met het schrijven van pakkende teksten voor jouw bedrijf.

SEO tekstschrijver Eindhoven

Je website is natuurlijk je visitekaartje, maar eigenlijk is het veel meer dan dat. Je deelt er waardevolle content over je vakgebied. Door op je website de vragen van je potentiële klant te beantwoorden en te zorgen dat teksten SEO-proof zijn, zorg je dat mensen via de zoekmachine bij jou terechtkomen. Jouw dienst sluit immers precies aan bij wat ze nodig hebben. Door ze ook nog eens op de juiste manier aan te spreken, zorg je voor een positieve eerste indruk. En dat is weer een prima basis voor de aanschaf van jouw product of dienst!

Veel ondernemers weten best WAT ze willen vertellen, maar niet precies HOE ze dat dan moeten doen. Ook tijd speelt een rol. Het schrijven van teksten voor je bedrijf komt immers bovenop je vaak toch al drukke agenda. Het leidt ertoe dat teksten vaak niet de aandacht krijgen die ze verdienen en die ze nodig hebben om echt het verschil te maken. Die aandacht geef ik ze met veel plezier!

Als ik voor jou aan de slag mag, dan:

- stralen je websiteteksten als nooit tevoren;
- weten klanten je eindelijk via de zoekmachines te vinden;
- kun jij je met een gerust hart volledig focussen op je eigen business;
- trek je klanten aan die bij je passen;
- zit je nooit meer verlegen om waardevolle blogs en social posts.

Ik help je met plezier! Heb je vragen of wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op via info@tekstalent.nl of 0628071699, dan spreken we elkaar snel.

Foto's

Tekstalent - Tekstschrijver en contentspecialist in het kort

Diensten

Bloggen
Copywriting
Ghostwriting
Interviews
Nieuwsbrieven
Persberichten
Redactievoering
Seo
Social media
Storytelling
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Nederlands

Onze locatie

Tekstalent - Tekstschrijver en contentspecialist


Tongelresestraat 113 5613 DC Eindhoven
06 28071699 Klik om te bellen