Tekst en de rest | Petra Lubbers


Wieldraaierlaan 29 7577 NW Oldenzaal
0622383213 Klik om te bellen

Heldere en begrijpelijke teksten (klare taal)
Werkt vooral voor de zorg en het sociale domein
Komt zelf uit de zorg (en kent het jargon)

Over Tekst en de rest | Petra Lubbers

Petra Lubbers werd tekstschrijver uit wraak

Dat lees je goed. Ik kreeg als puber te horen dat het nooit wat zou worden met schrijven. En dat moet je nooit tegen me zeggen. Ik bewees de moeder van mijn vriendinnetje meer dan ongelijk. 

Inmiddels heb ik gewerkt als notulist, tekstschrijver en copywriter. Het kan zijn dat je me eerder hebt gezien, ik stond namelijk in veel magazines en kranten. Maar laat mij maar lekker op de achtergrond schrijven, daar word ik blij van. En ik maak jou graag blij met het eindresultaat.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Ik help je met alles wat letters heeft. Wil je een prettig leesbare tendertekst? Dat kan. Heb je een uitnodigende tekst nodig voor op je website? Hier ben ik! Ik zal je een opsomming geven van de diensten waarvoor je bij mij terecht kunt:

  • Webteksten. Ik plan graag een contentsessie met je in. Na wat sparren kan ik een mooie tekst voor je uit mijn toetsenbord toveren. Volledig volgens de SEO-richtlijnen. En dat in slechts één week. Schrijf je liever zelf? Met mijn tips gaat dat vast lukken. 
  • Begrijpelijke teksten. Hoe krijg je jouw boodschap krachtig op papier? Op een manier die voor iedereen te begrijpen is? Vraag me om hulp, dan zorgen we samen dat jij je herkent in mijn teksten. En dat je doelgroep de tekst ook echt begrijpt. 
  • Tenderteksten. Jij levert de input aan, ik schrijf het SMART op. Zo wordt jouw plan een succes. Hulp nodig bij het zelf schrijven? Kan ook. Ik review je teksten met alle plezier. Ook kan ik je personeel een training geven. Na deze schrijftraining kunnen ze het helemaal zelf. 
  • Trainingen. Wil je goede teksten leren schrijven? Hulp bij het opstellen van krachtige e-mails? Behoefte aan een notuleertraining, zodat je een overzichtelijk verslag kunt maken? Bel me dan.
  • En de rest. Stel jezelf twee vragen. Bevat het tekst? Heb ik hulp nodig? Beantwoord je beide vragen met ja, dan kan ik het. Houd je van humor en ben je net als ik to the point? Dan zijn we zeker een match. 

Waarom kies je voor Tekst en de rest?

Als je zelf geen schrijftalent hebt. En dat is geen schande. Iedereen kan immers schrijven, maar niet iedereen schrijft goed. Zo kan ik ook zelf een taart bakken. Toch is die van de bakker lekkerder. Zo werkt het met teksten dus ook. Wil je toch goede teksten? Of heb je al wat op papier, maar kom je niet verder? Geef dan even een gil.

Of bel, want dat is sneller.

Foto's

Tekst en de rest | Petra Lubbers in het kort

Diensten

Advies en coaching
Bloggen
Brochures
Copywriting
E-mail marketing
Ghostwriting
Interviews
Jaarverslagen
Nieuwsbrieven
Persberichten
Rapporten
Redactievoering
Seo
Storytelling
Tekstcorrectie
Trainingen
Webteksten
Workshops

Talen

Nederlands

Lid van Tekstnet

Ja

Onze locatie

Tekst en de rest | Petra Lubbers


Wieldraaierlaan 29 7577 NW Oldenzaal
0622383213 Klik om te bellen