Taalmuis | Tekstschrijver en redacteur in Oss


Abelenstraat 16 5342 XR Oss
06 13395141 Klik om te bellen

Over Taalmuis | Tekstschrijver en redacteur in Oss

Tekstduizendpoot uit Oss

Ik ben een tekstschrijver en redacteur met één missie: artikelen en interviews schrijven die uw lezers woord voor woord verslinden. En ingewikkelde (beleids)informatie omtoveren tot een begrijpelijk verhaal. Kort en bondig. Scherp op de inhoud en met oog voor detail. Want u wilt toch ook het beste uit uw teksten halen?  

Schrijver voor kleurrijk palet teksten

U kunt bij me terecht voor teksten in allerlei soorten en maten. Voor zowel print als klik. Een boeiend achtergrondverhaal, vlotte (SEO-)webtekst of ingewikkeld beleidsplan in heldere taal? Een sprankelend interview of goedlopende zakelijke brief? Ik bied u een verscheidenheid teksten en mogelijkheden. Kijk gerust op http://taalmuis.nl/diensten/ om het hele palet aan teksten te ontdekken die ik voor u schrijf of redigeer. 

Kort, maar krachtig

Met mijn 1.46 meter laat ik me het best typeren als: ‘kort, maar krachtig.’ Net als mijn teksten. Ik geloof in de kracht van bondigheid: hoe korter uw tekst, des te duidelijker uw boodschap.  

Oog voor detail en hart voor inhoud

Vandaar dat mijn teksten een heel stuk korter zijn dan u wellicht gewend bent. Uiteraard zonder afbreuk te doen aan de inhoud en zonder details uit het oog te verliezen. Zo blijft het uw verhaal, maar krachtiger verpakt.

 

 

Taalmuis | Tekstschrijver en redacteur in Oss in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Brochures
E-Zines
Handleidingen
Interviews
Jaarverslagen
Nieuwsbrieven
Nota's
Oral history
Persberichten
Rapporten
Redactievoering
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Nederlands

Onze locatie

Taalmuis | Tekstschrijver en redacteur in Oss


Abelenstraat 16 5342 XR Oss
06 13395141 Klik om te bellen