Syl Schrijft


Rietgors 37 3755 GA Eemnes

Over Syl Schrijft

Syl Schrijft zakelijke teksten, zoals teksten voor websites en brochures, maar ook ‘taal voor de leuk’ en teksten voor verdrietige momenten. Voor tekstcorrectie ben je eveneens aan het juiste adres. Ik ben daar goed in en vind het fijn om te doen. 

Goed luisteren naar wat iemand te vertellen heeft. Me inleven in zijn of haar gedachtewereld en datgene wat ik heb gehoord, vertalen naar een goedlopende, vlotte tekst. Eentje waarin hij of zij zich helemaal herkent. Dat is wat ik graag doe. Dat geldt voor zowel zakelijke als persoonlijke teksten. 

Daarom schrijf ik graag persoonlijke sprookjes en liedteksten, speciaal op maat. Vaak met een flinke vleug humor. Het is een bijzonder, en bovendien blijvend, cadeau om te geven en om te krijgen.

En wat zou ik graag iemands levensverhaal op papier willen zetten! Tot nu toe is dat nog niet op mijn pad gekomen, maar ik kijk uit naar het moment dat het gebeurt. Ik zou het fantastisch vinden en weet dat ik het kan. 

Ook teksten corrigeren vind ik leuk, gek hè? Of je nu een scriptie hebt geschreven, een boek of een folder, ik haal alle taalfouten eruit. Maar het gaat er niet alleen om dat je tekst foutloos is. Het moet ook lekker weglezen. Bovendien moet het bij je doelgroep passen.Twijfel je niet over de inhoud van je tekst, maar wel over het taalgebruik of over de manier waarop je de boodschap overbrengt? Ik help je er graag mee en maak er iets moois van.

Je kunt me gewoon bellen. Zonder enige verplichting. We kunnen kijken of we een klik hebben en het eerlijk benoemen als dat niet zo is. No hard feelings (dat is niet al te best Nederlands ;).

Kijk anders eerst even op mijn website www.sylschrijft.nl. Dan kun je ook zien wat mijn opdrachtgevers van me vinden. 

Foto's

Syl Schrijft in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Bloggen
Brochures
Copywriting
Ghostwriting
Handleidingen
Interviews
Jubileumboeken
Levensverhalen
Nieuwsbrieven
Redactievoering
Storytelling
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Nederlands

Onze locatie

Syl Schrijft


Rietgors 37 3755 GA Eemnes