Site-seeing met Sia


Minderbroederssteeg 8 2801 ZV Gouda

Tekst- en beeldredactie met impact
Strategie zodat jouw boodschap gezien wordt
Effectieve sociale media, mijn geheime wapen

Over Site-seeing met Sia

15 jaar ervaring als freelance online contentmanager en fotograaf

Op zoek naar online promotie van jouw bedrijf of foto's met impact? Of iemand die je een handje helpt met gevonden worden door goede SEO? Als online contentspecialist en beeldredacteur versterk ik de communicatie van ondernemers. Met mijn expertise op het gebied van online communicatie, fotografie en contentcreatie maak ik organisaties zichtbaar en introduceer ik nieuwe producten. Ik ben een vliegende keep in noodsituaties en een bruggenbouwer tussen klant en content.

Vergroot de impact van jouw verhaal door mijn content

Ik bied verschillende diensten aan om organisaties te helpen bij hun online zichtbaarheid en het verbeelden van hun verhaal. Ik ondersteun bij zakelijke online communicatie voor bedrijven, organisaties en ZZP'ers en ontwerp social media posts met prachtige visuals. Ook schrijf ik SEO teksten en maak ik foto's die verwonderen, mensen raken en in beweging zetten. Daarnaast creëer ik social media strategieën gebaseerd op doelgroepgerelateerde influencers en hashtags die leads opleveren. Door het gebruik van AI (artificial intelligence) zoals het platform ChatGTP, win ik veel tijd. Bijvoorbeeld door een interview op te nemen en vervolgens om te laten zetten in een artikel. Uiteraard gaat mijn eigen sausje er nog over en verwerk ik mijn inzichten erin.

Complexe boodschappen toegankelijk maken

Ik vind het leuk om complexe of abstracte thema’s zo te brengen dat ze voor een breder publiek aansprekend zijn. Tegelijkertijd voel ik haarfijn aan hoe je een specifieke doelgroep op de wenken bedient. Ik hebt een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Een van mijn specialisaties is het herschrijven en verbeelden van complexe wetenschappelijke of industriele concepten. Zo heb ik vorig jaar foto's gemaakt voor het wetenschappelijke lesboek Plan Bèta: Bèta-onderwijs voor duurzame ontwikkeling. Ik maakte deze complexe onderwerpen visueel en tekstueel toegankelijk, zodat ze op een aanvullende en andere manier tot reflectie uitnodigden. Het is interessant werk om wetenschappelijk onderzoek zichtbaarder te maken voor een groter publiek.

Een paar klanten van Sia Windig

- Vattenfall
- De Algemene Rekenkamer
- Branchevereiniging Energie uit water
- Bluespring
- Gemaal Teylingens
- RVO

Werk met mij

Als online strateeg, schrijver en Nederlandse fotograaf richt ik me het liefst op projecten die de weg effenen naar een duurzame toekomst. Of je nu een bedrijf hebt dat online zichtbaarheid zoekt of een kunstenaar die de magie van jouw verhaal of thema wil verbeelden, ik heb de kennis en strategie om brands en visies te promoten met de juiste beelden en verhalen. Ik werk het liefst agile, met vaart en samenwerking tussen verschillende disciplines, om een duidelijk haalbaar doel te bereiken.

Kortom, ik ben de juiste persoon voor het vergroten van de online zichtbaarheid van jouw organisatie en het verbeelden van jouw verhaal. Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe we samen kunnen werken aan een duurzame toekomst.

Foto's

Sia Windig: Contente contentspecialist en fotograaf in 1

Site-seeing met Sia in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Bloggen
E-mail marketing
Ghostwriting
Interviews
Levensverhalen
Seo
Social media
Storytelling
Webteksten

Talen

Engels
Nederlands

Onze locatie

Site-seeing met Sia


Minderbroederssteeg 8 2801 ZV Gouda