Schrijfstudio Rachel van Charante


Mooralaan 10 7241 JM Lochem
06 18023301 Klik om te bellen

Over Schrijfstudio Rachel van Charante

Als je als ondernemer één prioriteit hebt, dan is het wel een gezond, bloeiend bedrijf dat op een positieve manier in de schijnwerpers staat. In een wereld waarin we 24/7 prikkels op ons afgevuurd krijgen, is het belangrijker dan ooit om je onderneming met kwalitatief goede content te onderscheiden van je concurrenten. De juiste woorden maken tenslotte het verschil tussen wegklikken of kopen. Steeds meer ondernemers kiezen er daarom voor om het schrijven van hun content uit te besteden aan een professional.

Als tekstschrijver geef ik woorden aan jouw boodschap, zowel online als offline. Schrijf ik overtuigende teksten die naadloos aansluiten op jouw doelgroep en die klanten maken van jouw websitebezoekers en volgers. Ik ben in te zetten voor:

  • het schrijven van teksten voor websites, blogs, nieuwsbrieven, folders en flyers;
  • SEO (zoekmachineoptimalisatie);
  • social media marketing;
  • redactie;
  • ghostwriting.

Er zijn zoveel tekstschrijvers. Waarom zou ik kiezen voor Schrijfstudio Rachel van Charante?

  • Naast SEO tekstschrijver ben ik auteur. Als auteur neem ik mijn kennis van storytelling mee in onze samenwerking. Deze combineer ik met een gedegen SEO-strategie. Zo wordt jouw bedrijf online niet alleen gevonden, maar worden jouw websitebezoekers ook daadwerkelijk klanten. 
  • Onze samenwerking draait om jóú. Om jouw bedrijf en om jouw klanten. Ik beschik over het inlevingsvermogen dat nodig is om in de huid van je klanten te kruipen - als fictie-auteur doe ik niets anders - met als resultaat: meer omzet uit je website, socialmediakanalen en andere communicatie-uitingen. 

Wil jij meer omzet uit je website halen, maar weet je niet waar je de tijd of de inspiratie vandaan moet halen om knallende, onderscheidende en overtuigende webteksten te schrijven? Wil je een boek laten schrijven? Of heb je zelf een tekst geschreven, maar betwijfel je of deze vrij is van spel-, stijl- en grammaticafouten? Neem contact met me op. Ik geef woorden aan jouw boodschap, zodat jij je weer kunt focussen op dat waar jíj goed in bent. 

 

Rachel van Charante, SEO tekstschrijver en auteur 

www.rachelvancharante.nl | (06) 18 02 33 01 | post@rachelvancharante.nl

 

Foto's

Schrijfstudio Rachel van Charante

Schrijfstudio Rachel van Charante in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Advertenties
Advies en coaching
Bloggen
Brochures
Copywriting
E-Zines
Ghostwriting
Handleidingen
Interviews
Jaarverslagen
Jubileumboeken
Levensverhalen
Nieuwsbrieven
Nota's
Persberichten
Rapporten
Redactievoering
Seo
Social media
Storytelling
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Engels
Nederlands

Onze locatie

Schrijfstudio Rachel van Charante


Mooralaan 10 7241 JM Lochem
06 18023301 Klik om te bellen