Sanne van der List -Media


Arendplein 27 5022 AG Tilburg
06 58951425 Klik om te bellen

Over Sanne van der List -Media

Sanne van der List is journalist en freelancer. Haar zelfstandige onderneming Sanne van der List - Media is bijna 2 jaar geleden ontstaan nadat ze ooit werd benaderd om ergens te freelancen. Inmiddels heeft deze kleine onderneming al diverse opdrachtgevers op haar naam staan.

Ondernemersfamilie

Sanne komt uit een echte journalistieke en ondernemende familie. Haar oom en tante hebben allebei journalistiek gestudeerd aan de Academie voor de Journalistiek in Tilburg. Zelf zag ze haar tante -die inmiddels al jarenlang bij de NOS als nieuwslezeres werkt- altijd als een voorbeeld. Haar oom en haar moeder -broer en zus- zijn allebei ondernemer. Sanne's oom heeft een bedrijfsjournalistiek bureau en haar moeder is zelfstandig vitaliteitscoach. 

Sanne kon met haar vierde levensjaar al lezen en schrijven en ze vindt sindsdien de Nederlandse taal geweldig. Ook schrijft ze al sinds kleins af aan veel verhalen en is ze ontzettend nieuwschierig. Dat ze daarom journalistiek ging studeren lag bijna voor de hand.

Studie

Tijdens haar studie in Tilburg ontdekte Sanne per toeval dat haar hart ligt bij de bedrijfsjournalistiek. Ze gaat tijdens haar studie aan de slag op een communicatieafdeling als junior bedrijsjournalist en heeft haar eerste freelanceopdracht bij een startende onderneming. Later tijdens haar studie gaat ze aan de slag als content creator bij een zorgbedrijf en werkt ze als freelancer voor een groot bedrijfsjournalistiek bedrijf. 

Aanbod

Je kunt hier terecht voor content creatie, journalistieke of bedrijfsjournalistieke artikelen, website teksten (+SEO), blogs, longreads, crossmediale producties en verhalende podcasts. Andere soorten teksten, werkzaamheden of producties zijn mogelijk in overleg. We bespreken vooraf wat uw wensen zijn voor een tekst of opdracht.

Onderscheidend

Wat Sanne van der List - Media onderscheidt van concurrenten is dat je bij haar terecht kunt voor diverse opdrachten. Ze doet niet alleen aan teksten schrijven maar maakt ook verhalende podcasts voor uw bedrijf of organisatie. Bij een crossmediale productie wordt gewerkt met een afwiseling van tekst, interactieve tools en audio. Als je Sanne een tekst laat schrijven kun je er zeker van zijn dat het een foutloze, pakkende en doelgroepsgerichte tekst is. Sanne's kwaliteiten liggen bij het schrijven van een prettig leesbare tekst met een goede spanningsboog en de juiste tone-of-voice.

Sanne van der List -Media in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Bloggen
Brochures
Copywriting
E-Zines
Interviews
Levensverhalen
Nieuwsbrieven
Seo
Storytelling
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Nederlands

Certificeringen

Minor bedrijfsjournalistiek

Lid NVJ

Team

Onze locatie

Sanne van der List -Media


Arendplein 27 5022 AG Tilburg
06 58951425 Klik om te bellen