Rene Greve SEO Marketing


Prins Willem-Alexanderlaan 1427 1427 7312 GB Apeldoorn
06 83804605 Klik om te bellen

Over Rene Greve SEO Marketing

SEO oftewel zoekmachineoptimalisatie is ons specialisme. Dat betekent content optimalisatie, zoekwoordonderzoeken, technical SEO en linkbuilding.

Daarnaast doen we ook gerelateerde internet marketing-werkzaamheden als SEA (Adwords), webteksten schrijven, affiliate marketing, social media optimaliseren, social media adverteren, Google Analytics en vele andere takken van sportbeoefenen we met veel liefde en plezier!

Een passie voor 'gratis' organische kliks in Google. Doe net als vele andere klanten en krijg meer bezoekers, meer klanten, meer omzet.

Teksten schrijven of jou leren hoe je zoekmachinevriendelijke teksten schrijft. Met de juiste content word ook jij goed vindbaar in Google.

Pagespeed, crawlsnelheid/-budget en structured data zijn termen die voor ons gesneden koek zijn. Erg belangrijk voor je rankings. Wij zijn de specialist hierin.

Linkbuilding is de verkeerde term. Linkgroeiing gebruiken wij. En het is essentieel om te scoren in Google.

Hoger in Google met een SEO-scan
De eerste posities in Google van je website zijn essentieel. Om zo hoog mogelijk te eindigen en meer bezoekers te trekken, moet je website geoptimaliseerd worden. Wij helpen je met onze handmatige SEO-scan. Krijg meer en relevante bezoekers op je website. Meer bezoek betekent meer klanten.

Adverteren in Google Ads kan een goede manier zijn om snel zichtbaar te zijn. Wij letten erop dat je er het meeste uit je advertentiebudget haalt.

Foto's

SEO specialist

Rene Greve SEO Marketing in het kort

Diensten

Advies en coaching
Copywriting
Persberichten
Seo
Trainingen
Webteksten
Workshops

Talen

Nederlands

Onze locatie

Rene Greve SEO Marketing


Prins Willem-Alexanderlaan 1427 1427 7312 GB Apeldoorn
06 83804605 Klik om te bellen