Tekstbureau Deseos


van Herwijnenplantsoen 208 3431 VP Nieuwegein
06 48698455 Klik om te bellen

Over Tekstbureau Deseos

Jouw zoektocht naar een goede tekstschrijver stopt hier! Tekstbureau Deseos in Nieuwegein is gespecialiseerd in het schrijven van goede teksten voor op jouw website. De teksten zijn foutloos, prettig leesbaar en ze zorgen er ook nog eens voor dat je beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Wij schrijven over uiteenlopende onderwerpen en voor verschillende opdrachtgevers. Heb jij een creative content writer nodig die jouw website of webshop voorziet van inspirerende teksten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Wie zijn wij?

Tekstbureau Deseos is een professioneel tekstbureau uit Nieuwegein dat werkzaam is voor tientallen opdrachtgevers. Het tekstbureau is in augustus 2020 opgericht en wij hebben sindsdien meer dan 600 opdrachten succesvol voltooid! Wij weten precies hoe wij de klanten van onze opdrachtgevers moeten faciliteren. Te danken aan onze transparante communicatie en de manier waarop wij de teksten schrijven. Wil jij vrijblijvend kennis met ons maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Wij staan voor je klaar

Als opdrachtgever wil je goede teksten op jouw website. Waarmee je jouw klanten en partners kunt informeren en kunt overtuigen waarom ze voor jouw bedrijf moeten kiezen. Een goede communicatie zorgt er uiteindelijk voor dat je meer klanten krijgt en dat dus ook jouw omzet stijgt! Tekstbureau Deseos realiseert jouw wensen met betrekking tot de webteksten. Of je nu informatieve of verkoopgerichte teksten wilt. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en wij schrijven teksten op maat en in jouw huisstijl!

Werkwijze Tekstbureau Deseos

Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent wanneer je voor ons kiest. Daarom schrijven wij binnen 3 werkdagen een proefversie van de opdracht waar je feedback op kunt geven. Wanneer wij jouw terugkoppeling hebben ontvangen zullen wij binnen 5 werkdagen de tekst redigeren en finaliseren. Je ontvangt een definitieve versie in een Word-document en uiteraard ook de factuur voor het geleverde werk. Je betaalt dus pas op het moment dat je tevreden bent!

Kwaliteit en snelheid

Bij Tekstbureau Deseos staat service hoog in het vaandel en wij willen kwalitatief goede teksten zo snel mogelijk opleveren. Je kunt de eerste proefversie van de tekst binnen 3 werkdagen verwachten als je een tekstschrijver van Tekstbureau Deseos inhuurt. Binnen 5 dagen kunnen wij een volledige tekst opleveren. Afhankelijk van hoeveel aanpassingen er nodig zijn en hoe snel wij jouw feedback ontvangen. Binnen een afzienbare tijd heb jij goede SEO teksten op jouw website staan!

Welke teksten schrijven wij?

Je kunt voor iedere tekst bij Tekstbureau Deseos terecht. Of je nu goede teksten voor op je website of voor in brochures nodig hebt. Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van landingspagina’s, blogs, kennisbank artikelen, E-books, bedrijfsprofielen, productomschrijvingen, reviews, teksten voor de zakelijke e-mail en openstaande vacatures. Aarzel niet om contact op te nemen als je een andere opdracht hebt, want bij ons is ieder onderwerp bespreekbaar!

Bestaande teksten optimaliseren

Heb jij een tekstschrijver nodig die de teksten op jouw website nakijkt, aanvult en/of aanpast? De tekstschrijvers van Tekstbureau Deseos kun je hiervoor inhuren. Wij beoordelen de webteksten met behulp van een uitgebreide analyse van de zoekwoorden die zijn gebruikt en wij passen de tekst waar dat nodig is aan. Optimaliseren zorgt voor een verbetering van de teksten die al op jouw website of in jouw webshop staan en je verbetert jouw positie in zoekmachines zoals Google!

SEO geoptimaliseerd

Onze webteksten zijn SEO geoptimaliseerd. Dat houdt in dat wij rekening houden met belangrijke zoekwoorden waar potentiële klanten jou op kunnen vinden wanneer ze hierop zoeken in zoekmachines zoals Google. Wij gebruik intiütieve tools en een behoorlijk portie creativiteit om goede teksten te schrijven. Wij kijken kritisch naar de opbouw van een tekst en wij zorgen ervoor dat deze niet alleen prettig leesbaar is, maar ook informatief en/of overtuigend is.

De SEO specialist die jouw wensen realiseert

Foto's

Tekstbureau Deseos in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Advertenties
Advies en coaching
Bloggen
Brochures
Copywriting
E-mail marketing
Handleidingen
Nieuwsbrieven
Persberichten
SEO
Slogans
Social media
Storytelling
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Nederlands

Onze locatie

Logo Tekstbureau Deseos

Tekstbureau Deseos

Tekstbureau Deseos


van Herwijnenplantsoen 208 3431 VP Nieuwegein
06 48698455 Klik om te bellen