Nyree


Burgemeester Patijnlaan 1114 2585 CG 's-Gravenhage

Over Nyree

Schrijver. Fotograaf. Verhalenverteller. Tekstschrijver en fotograaf. Van blog tot zakelijke tekst,van portret tot productfoto.

Schrijver

Als echte "taalnerd" speel ik graag met woorden. Of het nu artikelen voor de wijkkrant zijn, blogs, vacatureteksten, webteksten of bedrijfsprofielen, ik verplaats me graag in de opdrachtgever en de lezer om tot een aansprekende, vlotte tekst te komen. Ook vind ik het leuk om bestaande teksten te redigeren of herschrijven. Een paar goede aanpassingen kunnen een tekst echt opfrissen en nieuw leven inblazen. 

Fotograaf

Fotografie, ook een echte passie. Het vastleggen van de juiste momenten, een blik, een lach, "a moment in time".  De liefde tussen twee mensen, nieuw leven, natuur. Maar ook bedrijfsreportages, foto's bij krantenartikelen en productfotografie. Al deze dingen vereisen een andere aanpak. Ik vind het belangrijk de opdrachtgever beter te leren kennen om zo samen tot het gewenste resultaat te komen. Ook hier speelt inlevingsvermogen een grote rol. 

Verhalenverteller

Omdat ik mijzelf zie als verteller, in woord en in beeld. Het vertellen van een goed verhaal is mijn doel. Wordt de lezer geraakt? Treft het beeld doel? Dan is mijn verhaal af. 

 

Nyree in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Advertenties
Brochures
Copywriting
E-Zines
Handleidingen
Interviews
Jubileumboeken
Nieuwsbrieven
Persberichten
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Engels
Nederlands

Onze locatie

Nyree


Burgemeester Patijnlaan 1114 2585 CG 's-Gravenhage