Zomerse schrijfworkshop met Yvonne Kroonenberg


De workshop is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde schrijvers. Samen met Yvonne bepaal je waar je aan wilt werken. Een concrete schrijfopdracht, een kort verhaal, een column, een reisverhaal of een eigen roman of essay, het is allemaal mogelijk. Het uiteindelijke resultaat wordt besproken in de groep of in kleine groepjes, afhankelijk van het schrijfniveau van de groep en de wens van de cursisten. Ook is er ruim aandacht voor onderwerpen als 'Hoe verkoop ik mijn boek?' of 'Hoe neem ik een interview af?'. Hoewel de nadruk ligt op het schrijven, is er voldoende ruimte om de omgeving van Coutenval te verkennen.


Prijs
De prijs voor deelname aan deze schrijfworkshop bedraagt normaal gesproken 595 euro per persoon. Voor leden van Tekstnet is de prijs 535,50 euro. Dit is op basis van volpension. De heen- en terugreis is op basis van eigen vervoer.


Aanmelden
Maximaal tien personen kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je geinteresseerd? Stuur een e-mail naar: info@donoma.nl. Ben je Tekstnet-lid, geef dan in je mail je lidmaatschapsnummer op. Je krijgt vervolgens een informatiefolder en inschrijfformulier toegestuurd.


Print| Stuur door
Deze pagina is geprint via tekstschrijver-info.nl