Workshop scenarioschrijven met Manon Spierenburg


Tijdens de workshop leer je de ins en outs van scenarioschrijven. Aan de orde komen sappige anekdotes uit de tijd dat Marion projectleider was van GTST. Ze vertelt hoe ze met vier schrijvers Rozengeur & Wodka-lime hebben opgezet. Ook komt haar huidige project, de verfilming door Zappelin van haar kinderboeken, aan de orde.

Vervolgens gaat Marion dieper in op het vak scenarioschrijven: welke genres zijn er en hoe zet je een scenario in elkaar? Na de lunchpauze volgt het werkgedeelte. Je gaat zelf aan de slag met het schrijven van een scenario. Tot slot bespreken we de geschreven scenario’s.

De workshop is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde schrijver. Maximaal 15 cursisten kunnen deelnemen. De workshop vindt doorgang bij minimaal 10 cursisten.

Locatie
Silogie
Paasvuurweg 7A
8161CA Epe
www.silogie.nl

Prijs
De prijs voor deelname aan deze workshop bedraagt normaal gesproken 159 euro per persoon. Voor leden van Tekstnet is de prijs 143,10 euro.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar: info@donoma.nl. Ben je Tekstnet-lid, vul dan op het inschrijfformulier je lidmaatschapsnummer in.


Print| Stuur door
Deze pagina is geprint via tekstschrijver-info.nl