Moonen Media


Angelenweg 153 5349 TG Oss
0652071171 Klik om te bellen

Over Moonen Media

Wij maken je bedrijf structureel zichtbaar in de markt, zodat je prospects en klanten op het juiste moment aan je denken, namelijk bij aanschaf van een product of dienst. En dát bereik je door continu waarde toe te voegen. Ook als er nog geen koopbehoefte is. Je zet ons in als je professionele tekstontwerpers en ghostwriters. 

Moonen Media is een kleinschalig marketingbureau in het Brabantse Oss. De focus ligt op geschreven content. Door het kleinschalige karakter kan het team van copywriters en vormgevers snel, flexibel en vanuit kwaliteit werken voor prospects en klanten. De opzet geeft tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Samen aan mooie opdrachten werken voor steeds terugkerende opdrachtgevers, dáár krijgen we energie van.

100+ bedrijven geholpen met groeien door ze zichtbaar te maken bij klanten en prospects
Onze relaties, veelal mkb-bedrijven, zijn vooral actief als zakelijke dienstverleners richting financieel, juridisch, consultancy en innovatieve ict. Maar ook andere branches helpen we graag! Gesprekspartners zijn meestal eigenaren en marketing managers die structureel met content aan de slag willen, maar zelf de tijd, kennis of capaciteit niet in huis hebben. Klanten hechten bovendien waarde aan de frisse blik die Moonen Media houdt, omdat er continu bij verschillende bedrijven in de keuken wordt gekeken. We gaan bij voorkeur langdurige samenwerkingen aan. Dat geeft ruimte voor wederzijds investeren in de relatie én is de onmisbare basis voor werkplezier.

Moonen Media in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Advertenties
Advies en coaching
Bladmanagement
Bloggen
Brochures
Campagnes
Copywriting
E-Zines
Ghostwriting
Handleidingen
Interviews
Jaarverslagen
Jubileumboeken
Levensverhalen
Nieuwsbrieven
Nota's
Persberichten
Rapporten
Redactievoering
Scriptschrijven
Seo
Slogans
Social media
Storytelling
Tekstcorrectie
Trainingen
Vertalen
Webteksten
Workshops

Talen

Duits
Engels
Frans
Nederlands
Overig
Spaans

Onze locatie

Moonen Media


Angelenweg 153 5349 TG Oss
0652071171 Klik om te bellen