Meneer Out Schrijft. Copywriter Tekstschrijver SEO Bedrijfsfilm


't Krom 24 2011 JM Haarlem
023 576 38 28 Klik om te bellen

Over Meneer Out Schrijft. Copywriter Tekstschrijver SEO Bedrijfsfilm

Bij een webtekst ligt de aandacht niet op technisch schrijven, maar vooral in het prikkelen en stimuleren van de doelgroep. Een copywriter houdt zich vooral bezig met teksten schrijven, terwijl een reclame tekstschrijver tegenwoordig vooral kennis van seo moet hebben. Een manier van schrijven die in teksten strategisch woorden plaatst om beter gevonden te worden. Dat is belangrijk, maar mag niets afdoen aan de essentie van de boodschap.

Meneer Out Schrijft is een creatief tekstbureau en schrijft voor veel bedrijven tekst voor websites, blogs, mailings, nieuwsbrieven, persberichten, brochuretekst en flyers. Wervende tekst die uitblinkt door creativiteit en inlevingsvermogen.

Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in het aansturen van bezoekers naar uw website en ik kan u verder helpen met een evenwichtige content en leesbare commerciële tekst. Op verzoek ben ik dit jaar begonnen met het maken van een compleet verzorgde bedrijfsvideo.

Voorop staat de klik met de opdrachtgever en de affiniteit met het product en uw bedrijf. Plezier, continuïteit en voldoening met resultaten wegen zwaar. Door mijn marketingachtergrond en creatieve ervaring kijk ik door een groothoeklens naar uw reclameactiviteiten en kan een positieve bijdrage leveren aan uw communicatie. Ik schrijf voor grote bedrijven als Aegon of Topic Travel, maar met evenveel inzet en passie voor het midden- en kleinbedrijf of voor starters.

Indien u op zoek bent naar een professionele copywriter-tekstschrijver of bedrijfsfilmer, bel me dan vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak of kijk op mijn website. Afstand is geen bezwaar, dus ook indien u buiten Haarlem of Amsterdam woont of werkt, schrijf ik graag reclametekst voor u. Mocht het noodzakelijk zijn, dan kom ik naar u toe. Niet morgen maar vandaag.

Meneer Out Schrijft. Copywriter Tekstschrijver SEO Bedrijfsfilm in het kort

Diensten

Advertenties
Advies en coaching
Brochures
Campagnes
Copywriting
Interviews
Nieuwsbrieven
Persberichten
Slogans
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Nederlands

Onze locatie

Meneer Out Schrijft. Copywriter Tekstschrijver SEO Bedrijfsfilm


't Krom 24 2011 JM Haarlem
023 576 38 28 Klik om te bellen