Marcel van Stigt - beeldend schrijver van levensverhalen


Botertonstraat 8 1445 LG Purmerend
06 19475058 Klik om te bellen

Prettig leesbare, beeldende schrijfstijl
Journalistieke benadering
Levensverhalen die leven

Over Marcel van Stigt - beeldend schrijver van levensverhalen

Jouw levensverhaal in beeldende taal

Er komt een moment dat je er niet meer bent. Hoe mooi is het dan om jouw levensverhaal achter te laten voor je kinderen en kleinkinderen en de generaties die volgen? Zodat je altijd levendig in de herinnering blijft? Laat het verhaal van je leven schrijven door Marcel van Stigt. Hij maakt er een waardevol, blijvend document van.

Marcel van Stigt (1961) uit Purmerend is human interest-journalist. Geen nieuwsjager, wel een vakman met een grote voorliefde voor menselijke verhalen. En dat alles in een soepele, beeldende stijl.

Niet zelden hoort hij: 'Wat een mooi verhaal; ik zie het helemaal voor me'. Het is het grootste compliment dat hj kan krijgen.

Levensverhaal met een heldere opbouw

Juist daarom heeft Van Stigt zich, naast zijn werk als journalist/redacteur bij een uitgeverij van lokale kranten, toegelegd op het vastleggen van levensverhalen. Van het verzamelen van informatie aan de hand van vraaggesprekken, dagboeken en relevante documenten tot het schrijven, construeren van het verhaal - beeldend, boeiend en prettig leesbaar.

En niet per se chronologisch, geen 'en toen, en toen-verhaal'. Want dat kan een tikkeltje saai zijn. Maar wel met een heldere opbouw.

Het verhaal van je leven

Het verhaal van je eigen leven laten schrijven? Of van je vader, moeder, opa of oma? Laat het over aan Marcel van Stigt. Met Van Stigt haal je een vakkundige, maar ook integere en empathische schrijver in huis. Je verhaal in boekvorm? Dat kan ook.

Marcel van Stigt heeft al diverse levensverhalen op zijn naam staan. Van eenvoudige, makkelijk behapbare uitgaven tot een kloek en chique boek compleet met kleurenfoto's en leeslint. Het is maar net wat je wilt.

Een boeiend en beeldend levensverhaal

Je levensverhaal op papier? Marcel van Stigt schrijft voor jou een boeiend verhaal. Met een journalistieke benadering. Beeldend, prettig leesbaar, met een kop en een staart. Een waardevol document dat je vaak uit de kast pakt.

Foto's

Marcel van Stigt - beeldend schrijver van levensverhalen in het kort

Diensten

Levensverhalen en biografieën
Redactievoering
Tekstcorrectie

Talen

Nederlands

Lid van Tekstnet

Ja

Onze locatie

Marcel van Stigt - beeldend schrijver van levensverhalen


Botertonstraat 8 1445 LG Purmerend
06 19475058 Klik om te bellen