Lawine Communicatie vof


Wolvenplein 27 3512 CK Utrecht
06-16616285 Klik om te bellen

Meer dan 20 jaar ervaring
Snel en zorgvuldig
Wij onderhouden websites

Over Lawine Communicatie vof

Wij schrijven teksten, maken magazines, onderhouden websites en sociale mediakanalen voor onze klanten. En nog veel meer. Zo lang het maar met tekst en communicatie te maken heeft.

Zo hebben onze klanten tegen een vast bedrag per maand geen omkijken meer naar hun internetpresence. Wij houden hun websites en sociale mediakanalen namelijk voor hen bij met actuele informatie en pakkende, doeltreffende teksten. Een van de grote voordelen van actief internetonderhoud is een hogere ranking bij Google. Het onderhoud omvat onder meer het actueel houden van de basisteksten, nieuwsvoorziening, fotografie, doorlinken naar social media.

Daarnaast maken wij magazines, zowel hardcopy als digitaal, zowel voor externe als interne communicatie. En natuurlijk zijn wij voor onze klanten actief op elk ander gebied aangaande communicatie. Denk aan: persberichten, speeches, vacatureteksten, uitnodigingen en veel meer.

Hoewel het vakgebied van onze opdrachtgevers niet veel uitmaakt, zijn wij op dit moment zeer actief in de wereld van centrum- en winkelstraatmanagement. Daarnaast hebben wij in de twintig jaar van ons bestaan onze sporen ruimschoots verdiend voor een zeer uiteenlopende klantenkring. Van Schildersbedrijf, Kruidendrogerij, Farmaceuten en Apothekers tot Batterijfabrikant, Energiebedrijf, Levensmiddelengroothandel en Ondernemersvereniging.

Om een greep uit onze klantenkrng te geven: Essent, Varta-Remington, Bol.com, VNK, Lloyds Apotheken, Bergman Clinics, Ondernemersfonds Utrecht, Centrum Utrecht, Venezia IJskiosk, Centrummanagement Utrecht, Joh. van Doorn De Bilt BV, BLIX Consultancy, Plan Nederland, Wadinko, Makro Nederland, VCOC etc.

Meer dan zenden

Foto's

Lawine Communicatie vof in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Advies en coaching
Bladmanagement
Brochures
Copywriting
E-Zines
Ghostwriting
Handleidingen
Interviews
Jaarverslagen
Jubileumboeken
Levensverhalen
Nieuwsbrieven
Persberichten
Redactievoering
Seo
Slogans
Tekstcorrectie
Vertalen
Webteksten

Talen

Duits
Engels
Nederlands

Lid van Tekstnet

Ja

Artikelen

‘Elke consument die met zijn zuurverdiende centen bij een ondernemer komt, moet uitmuntend worden geholpen’

CMU Magazine gaat in gesprek met een betrokken persoon, verbonden aan het centrum door een winkel of organisatie. Deze keer gingen we het Domkwartier in en spraken met Amin Mayahi van Republic Dutch[L1]...

Onze locatie

Lawine Communicatie vof


Wolvenplein 27 3512 CK Utrecht
06-16616285 Klik om te bellen