Laros Tekst en Concept


Plantagebaan 2m 4724 CH Wouw
06 54256611 Klik om te bellen

Gespecialiseerd in recreatie, toerisme en kamperen
Deadline is deadline
Taalfouten zijn vreselijk

Over Laros Tekst en Concept

Laros Tekst en Concept is een éénmansbedrijf - met intussen een lange historie - in Bergen op Zoom dat waar nodig externe specialisten inhuurt. Maar: verreweg het meeste gebeurt in eigen huis: het schrijven van journalistieke en commerciële teksten, met de bijbehorende fotografie.

Tekst en fotografie dus in één hand. Dat soort voor een perfecte aanluiting van tekst op fotografie en andersom. Redactie, speeches, interviews, verslagen, bedrijfspresentaties, folders, persberichten: het kan allemaal.

Flexibel

Specialiteit: veelzijdigheid. Daarmee bedoel ik: het eindresultaat is er als het er moet zijn. Vaste werktijden? Ken ik niet. Ik ben maximaal flexibel inzetbaar. En lever maatwerk. Tegen de altijd vooraf overeengekomen prijs.

Tijdschriften

Kamperen, toerisme, recreatie en fotografie zijn mijn aandachtsgebieden. Maakte vele tientallen toeristische reportages in vooral Europa. Veel onderweg, met de camper die ook als mobiel kantoor functioneert.

Ik ben als freelancer werkzaam voor diverse kampeertijdschriften. Waaronder Autoweek Campers in Nederland en Bobil og Caravan Magasinet, het grootste kampeertijdschrift in Noorwegen.

Foto's

Laros Tekst en Concept in het kort

Diensten

Bloggen
Copywriting
Ghostwriting
Jubileumboeken
Redactievoering
Social media
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Nederlands

Onze locatie

Laros Tekst en Concept


Plantagebaan 2m 4724 CH Wouw
06 54256611 Klik om te bellen