Kristel Beerling


Loopschansstraat 60 4817 KW Breda
06 19956905 Klik om te bellen

Teksten met resultaat
Glasheldere teksten die overtuigen
Persoonlijke verhalen

Over Kristel Beerling

Wil jij potentiële klanten overtuigen om voor jou te kiezen? Je zichtbaarheid en naamsbekendheid vergroten? Online beter vindbaar zijn? Kortom: jouw bedrijf goed op de kaart zetten? Dan heb je commerciële teksten nodig. Krachtig, overtuigend en glashelder. Tekst2 schrijft teksten met resultaat.

Verbeter je zichtbaarheid en online vindbaarheid
Als je producten of diensten wilt verkopen, moet je pakkend en trefzeker vertellen waarom jij de beste keuze bent. Wat jouw toegevoegde waarde is. En dat is mijn kracht. Afhankelijk van jouw doelen en doelgroepen, schrijf ik teksten die precies benoemen waar het om draait. Die mensen aanspreken. En aanzetten tot actie. Makkelijk leesbaar. Prikkelend. Eigen. Zo vergroten we samen jouw zichtbaarheid en online vindbaarheid.

Overtuigen met een helder verhaal
Een mooi resort aan een palmenstrand verkopen, dat kan iedereen. Maar ik vind het oneindig veel leuker om met ‘taaiere’ materie aan de slag te gaan. Techniek, bouw, infra, architectuur, materialen… Zaken waarbij het gaat om inhoud. Om presteren. Om kwaliteit. Zaken waarbij je echt de diepte in moet. Om vervolgens met een helder, begrijpelijk en goed leesbaar verhaal te overtuigen.

Kristel Beerling in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Bloggen
Brochures
Campagnes
Copywriting
E-Zines
Ghostwriting
Interviews
Jubileumboeken
Levensverhalen
Nieuwsbrieven
Seo
Webteksten

Talen

Nederlands

Lid van Tekstnet

Ja

Onze locatie

Kristel Beerling


Loopschansstraat 60 4817 KW Breda
06 19956905 Klik om te bellen