HenkTekst


Prinsendam 32 4908 AA Oosterhout
06-50578634 Klik om te bellen

Over HenkTekst

Hulp nodig bij je tekst?

HenkTekst helpt bij het corrigeren, redigeren en het schrijven van tekst. Digitaal of op papier. Voor je website, een blog, sociale media, de nieuwsbrief, een flyer of je manuscript. Ook voor teksten van handleidingen en die binnen een app.

Een vlotte en SEO-vriendelijke tekst leest prettig. Het straalt niet alleen professionaliteit uit, het geeft ook vertrouwen. De lezer heeft vooral oog voor de aangeboden diensten en de boodschap erachter. En ... altijd met een persoonlijke noot.

HenkTekst is in 2018 opgericht door Henk Joosen. Na jaren voor de klas te hebben gestaan en daarna in de wereld van de uitgeverij te hebben gewerkt bleek het starten van een tekstbureau een logische stap.

Kernbegrippen

  • Snel
  • Eerlijk
  • Creatief

Directe en snelle communicatie zonder tussenstations, heldere voorwaarden met duidelijke afspraken en een ruim aanbod. Alles voor een goede tekst.

En verder?

Daarnaast schrijft Henk ook verhalen voor kinderen. Ze kunnen worden ingezet voor allerlei leesvormen. Ze worden vaak gebruikt bij begrijpend lezen, theaterlezen of zomaar voor je plezier. Want lezen moet vooral leuk blijven.

Meer informatie? Ga naar www.henktekst.nl en neem vrijblijvend contact op.

Foto's

HenkTekst in het kort

Diensten

Bloggen
Copywriting
Handleidingen
Levensverhalen
Nieuwsbrieven
Redactievoering
SEO
Social media
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Nederlands

Certificeringen

Webteksten Schrijven

Onze locatie

HenkTekst


Prinsendam 32 4908 AA Oosterhout
06-50578634 Klik om te bellen