HenkTekst


Prinsendam 32 4908 AA Oosterhout
06-50578634 Klik om te bellen

Over HenkTekst

Hulp nodig bij je tekst?

Ik help je graag met je manuscript. Met die extra aandacht wordt het vast een mooi boek. Van een steuntje in de rug met wat goede tips tot een manuscript dat helemaal persklaar gemaakt is. Meer weten?
www.henktekst.nl/nl/wat/manuscript.

Ook het corrigerenen redigeren van alle andere soorten tekst helpt niet alleen de schrijver, maar vooral ook de lezer. Gun je lezer die fijne tekst. Een vlotte en SEO-vriendelijke tekst leest prettig. Het straalt niet alleen professionaliteit uit, het geeft ook vertrouwen. De lezer heeft vooral nog oog voor de aangeboden producten, diensten en de boodschap erachter.

Daarnaast schrijf ik verhalen voor kinderen. Ze kunnen worden ingezet voor allerlei leesvormen. Denk aan begrijpend lezen, theaterlezen of zomaar lezen voor de lol. Want lezen moet vooral leuk blijven.

HenkTekst is in 2018 opgericht door Henk Joosen. Na jaren voor de klas te hebben gestaan en daarna in de wereld van de educatieve uitgeverij te hebben gewerkt bleek het starten van een tekstbureau een logische stap.

Kernbegrippen

  • Snel
  • Eerlijk
  • Creatief

Directe en snelle communicatie zonder tussenstations, heldere voorwaarden met duidelijke afspraken en een ruim aanbod. Alles voor een goede tekst.

Meer informatie?

Ga naar www.henktekst.nl en neem vrijblijvend contact op.

Oog voor je tekst

Foto's

Henk Joosen

HenkTekst in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Brochures
Handleidingen
Jubileumboeken
Levensverhalen
Nieuwsbrieven
Redactievoering
Social media
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Nederlands

Certificeringen

Webteksten Schrijven

Certificaat Powerful Persklaarmaken

Onze locatie

HenkTekst


Prinsendam 32 4908 AA Oosterhout
06-50578634 Klik om te bellen