hansfontijn TEKST


Tilanusstraat 4 2672 BL Naaldwijk
0655140810 Klik om te bellen

Over hansfontijn TEKST

Zoek je een tekstschrijver die als klant naar jouw product of organisatie kijkt? En teksten levert die naadloos bij je bedrijf passen? Ik zorg dat jouw lezers en bezoekers je teksten lezen en je bedrijf niet meer vergeten. Zo verdient jouw investering zichzelf terug. 

Zoek je een tekstschrijver die niet alleen pakkend schrijft, maar ook adviseert over de rest van je communicatie? Of jou kan coachen om je presentatie en je imago te verbeteren? Of je kan wijzen op extra kansen om je bedrijf succesvol neer te zetten? Dan ben je bij hansfontijn TEKST aan het juiste adres.

Het verschil tussen vertrouwen en vergeten

Mijn diensten en producten maken het verschil tussen kopen en de prullenbak. Tussen vertrouwen en vergeten. Daarvoor lever ik pakkende teksten, de juiste tekstuele hulp en gedegen communicatie- en presentatieadvies in het Westland en ver daarbuiten.

Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?
Maak dan direct een afspraak via 0655 140 810 of via hans@hansfontijntekst.nl

De producten van hansfontijn TEKST

hansfontijn TEKST is expert in web-, pers- en marketingcommunicatie. Heel concreet hebben we het dan over teksten voor websites, nieuwsbrieven en blogs. Maar ook over persberichten, presentaties, folders en mailings. En zelfs als je om een motto of slogan verlegen zit, is de kans groot dat ik je naar tevredenheid kan helpen.

De rode draad in al mijn teksten is dat ze kort genoeg zijn om de aandacht vast te houden en lang genoeg om jouw verhaal over te brengen.

hansfontijn TEKST

hansfontijn TEKST bestaat ruim 10 jaar, maar de passie gaat veel verder terug. Al op jonge leeftijd werd ik gegrepen door de uitdaging om teksten te schrijven die écht gelezen werden. Dat vraagt soms het uiterste van je creatieve vermogens, maar de beloning is des te groter.

Door mijn jarenlange ervaring met communicatieadvies ben ik in staat om een totaalproduct aan te bieden: niet alleen een pakkende tekst, maar desgevraagd ook een deskundig advies over de rest van uw bedrijfscommunicatie.

Graag tot ziens!

Als woorden tekortschieten, heb ik ze op voorraad

Foto's

hansfontijn TEKST in het kort

Diensten

Advertenties
Advies en coaching
Bloggen
Brochures
Copywriting
Ghostwriting
Handleidingen
Interviews
Jaarverslagen
Jubileumboeken
Levensverhalen
Nieuwsbrieven
Persberichten
SEO
Slogans
Social media
Storytelling
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Engels
Nederlands

Onze locatie

Logo hansfontijn TEKST

hansfontijn TEKST

hansfontijn TEKST


Tilanusstraat 4 2672 BL Naaldwijk
0655140810 Klik om te bellen