Groenewoud Tekstproducties


Gandhilaan 41 3707 KG Zeist
0636303453 Klik om te bellen

Over Groenewoud Tekstproducties

Het is niet de kunst te schrijven, maar de kunst gelezen te worden.
Mijn missie bestaat uit het vinden van de juiste woorden voor particulieren of bedrijven om hun specifieke verhaal te vertellen.
Teksten wo(o)rden zinnen.
Woorden hebben een subjectieve boodschap. Ik doe niets liever dan die boodschap duidelijk te maken in vlotte en heldere teksten.

Diensten:

Commerciële teksten: tekst en advies voor brochures, advertenties, folders, websites, advertorials, leaflets en andere commerciële doeleinden.

U weet als geen ander wat uw boodschap is, maar het schrijven van de juiste tekst met het oog op uw doelgroep, het scheiden van hoofd- en bijzaken, dat is een ander verhaal.

Hoe brengt u uw kennis en informatie op de juiste wijze over aan uw (potentiële) klant? Dat kunt u met een gerust hart aan mij overlaten. Tekst&diezijn maakt een professionele brochure, folder of leaflet voor u.
Laat mijn woorden voor u werken.

Tevens kunnen wij zorgen voor passende, professionele, foto's bij uw artikel, folder of persbericht.
Teksten voor internet: Tekstschrijven voor internet is een vak apart. “Zapgedrag” op internet wordt veroorzaakt door te lange teksten.

De tekst op uw website moet de lezer direct weten te boeien; wat heeft u te bieden? Tevens kan ik uw tekst optimaliseren voor zoekmachines zoals Google.

Bedrijfsjournalistiek: tekst en advies op het gebied van onder andere personeelsbladen, intranet en nieuwsbrieven.

Onafhankelijke journalistiek: journalistieke verhalen, zoals nieuwsberichten, reportages, diepte-interviews en achtergrondverhalen.

Public relations: genereren van aandacht van de media voor een onderwerp of organisatie.

Eindredactie: redigeren en herschrijven van bestaande teksten, evenals voorcorrectie en eindcontrole. Wij herschrijven uw tekst zodanig dat het een goedlopend geheel wordt, maar ook voor een eenvoudige spellingscontrole bent u op de juiste plaats.

Twitterabonnement

Ik verzorg een unieke service in de vorm van Twitterabonnementen. Hierbij ondersteunen wij ondernemers die zelf geen tijd (of zin) hebben in Twitter of andere social media zoals LinkedIn en Facebook. Wij zorgen dus voor al uw zakelijke of persoonlijke tweets en brengen uw dienst of product onder de aandacht terwijl uw focus op uw eigen werkzaamheden kan blijven.

Twitterabonnement: ook voor advies inzake uw social media strategie en onderhoud van uw social media.

Veel ondernemers weten niet hoe ze Twitter kunnen inzetten om meer naamsbekendheid (en dus meer omzet) te genereren.

Via mail of sms geeft u input over de laatste bedrijfsactiviteiten. Wij maken daar passende Tweets bij en richten zo de aandacht op uw bedrijf!
Twitterabonnement biedt service in verschillende pakketten, van het basisabonnement (een aantal tweets per dag), tot het uitbesteden van uw totale social media pakket!

Kennismaken?

Ik werk vanuit mijn kantoor aan huis in Zeist. Bent u net als ik gevestigd in Midden-Nederland? Dan kan ik, als dat nodig is, ook bij u op kantoor of thuis komen.


Groenewoud Tekstproducties in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Advertenties
Advies en coaching
Brochures
Campagnes
Copywriting
E-Zines
Ghostwriting
Handleidingen
Interviews
Jaarverslagen
Jubileumboeken
Levensverhalen
Nieuwsbrieven
Nota's
Persberichten
Redactievoering
Scriptschrijven
Slogans
Storytelling
Tekstcorrectie
Trainingen
Vertalen
Webteksten
Workshops

Talen

Engels
Nederlands

Onze locatie

Groenewoud Tekstproducties


Gandhilaan 41 3707 KG Zeist
0636303453 Klik om te bellen