Greetje Schrijft


Prins Alexanderstraat 15 8019 XG Zwolle
06-46149460 Klik om te bellen

Over Greetje Schrijft

Greetje Schijft verzorgt tekst met stijl en inhoud, zodat de boodschap overkomt en blijft hangen. Daarnaast redigeert en corrigeert Greetje Schrijft teksten.
Met tekst van Greetje Schrijft kiest u voor helderheid en stijl.

Schrijven
Greetje Schrijft verzorgt online en offline teksten voor websites, brochures, nieuwsbrieven, advertenties en personeelsbladen. Ook maak ik persoonlijke profielen aan de hand van interviews en schrijf ik creatieve teksten, zoals verhalende artikelen, essays en columns.

Redigeren
Greetje Schrijft redigeert teksten die in concept klaar zijn, maar op tekstueel vlak nog verbetering behoeven. Tijdens een redigeerronde herschrijf ik de tekst tot een foutloos, samenhangend en prettig leesbaar geheel.
Hierbij kijk ik naast het woordgebruik en de zinsopbouw naar de structuur van de tekst. De boodschap en het rendement van een tekst hangen sterk samen met de mate van structuur binnen de tekst. Bij het redigeren neem ik altijd het doel en de doelgroep als uitgangspunt.

Corrigeren
Greetje Schrijft corrigeert teksent die bijna gereed zijn om af te laten drukken of op het web te plaatsen. De laatste, belangrijkste stap is de correctieronde. Daarbij blijft uw tekst blijft zo veel mogelijk onveranderd en verbetert Greetje Schrijft alleen eventuele spel-, interpunctie- en stijlfouten.

Greetje Schrijft in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Advertenties
Advies en coaching
Bladmanagement
Brochures
Copywriting
Interviews
Nieuwsbrieven
Persberichten
Redactievoering
Scriptschrijven
Tekstcorrectie
Trainingen
Webteksten
Workshops

Talen

Nederlands

Onze locatie

Greetje Schrijft


Prins Alexanderstraat 15 8019 XG Zwolle
06-46149460 Klik om te bellen