Gerline schrijft


Schoutenveld 910 7327 LB Apeldoorn
055 208 0044 Klik om te bellen

Over Gerline schrijft

SEO tekstschrijver nodig? Ik ben Gerline en ik ben freelance tekstschrijver. Schrijven voor een wereld van beeld, dat is mijn uitdaging! En die ga ik graag aan. Beeld kan soms meer zeggen dan 1000 woorden. Maar niet altijd. En dan is het erg fijn als er goede teksten op uw website staan. Zelf geschreven door u, geoptimaliseerd door mij. Denkt u: mij niet gezien? Ik schrijf natuurlijk graag uw volledige teksten. Ik ga graag met u in gesprek om uw doelgroep te bepalen. Aan de hand daarvan ga ik aan de slag met de teksten op uw website.

Ik heb een brede interesse. Daarom heb ik me niet gespecialiseerd in een bepaalde niche, maar schrijf ik over van alles en nog wat. Een Marokkaans restaurant, een leverancier in aluminium profielen, een bedrijf voor airco's, een kaaswinkel: zij gingen u voor! Op mijn website gerlineschrijft.nl/portfolio kunt u zien hoe ik schrijf en wat ik kan leveren.

Neem snel contact met mij op, dat is gratis. Samen kunnen we kijken wat ik voor u kan betekenen, of mijn tarief bij uw verwachtingen aansluit en of ik als SEO tekstschrijver bij uw bedrijf pas. Ik hoor graag van u! Info@gerlineschrijft.nl of 0623450862. 

Foto's

Gerline Schouten duurzame tekstschrijver

Gerline schrijft in het kort

Diensten

Bloggen
Brochures
Copywriting
E-mail marketing
E-Zines
Ghostwriting
Handleidingen
Interviews
Jaarverslagen
Jubileumboeken
Levensverhalen
Nieuwsbrieven
Nota's
Persberichten
Rapporten
Redactievoering
Seo
Storytelling
Tekstcorrectie
Vertalen
Webteksten

Talen

Duits
Engels
Nederlands

Onze locatie

Gerline schrijft


Schoutenveld 910 7327 LB Apeldoorn
055 208 0044 Klik om te bellen