Gastelaars Communicatie Service


Regentesselaan 1 3762 DS Soest
0356424070 Klik om te bellen

Over Gastelaars Communicatie Service

Een eenvrouwszaak sinds 1993, met tekstervaring 'sinds 1976'

Door de wol geverfde tekstschrijver/journalist/redacteur/verhalenverteller voor journalistieke sector, zakelijke markt en overheid. Mijn motto: heldere teksten, ook over ‘lastige’ onderwerpen.

Ik ben creatief, stressbestendig, loyaal, vasthoudend, betrokken, zelfstandig, nieuwsgierig, onderzoekend en kritisch. Daarbij heb ik ook ervaring als projectleider, organisator, netwerker en fondsenwerver. Service is vanzelfsprekend, net zoals kwaliteit en het nakomen van afspraken.

Mijn schrijversloopbaan is begonnen in 1976, als leerling-journalist bij een h-a-h blad. Daarna werd ik journalist bij een regionaal dagblad, toen voorlichter in het jongerenwerk en vervolgens communicatie-coördinator bij een grote auto-importeur. Ik freelance sinds 1993 en sindsdien heb ik allerhande tekstproducties (long en short copy) verzorgd voor vele opdrachtgevers, zoals o.a. Ned. Vereniging van Makelaars (NVM), projectontwikkelaars, uitgevers van (sponsored) magazines en familiebedrijven (zoals o.m. Pon Holdings). Maar ook voor bijvoorbeeld Regio FoodValley en Nationaal Monument Kamp Amersfoort (educatief project ‘Kinderen van Toen’).

Ruime bestuurlijke kennis en ervaring

Sinds 2002 zit ik in de gemeenteraad van Soest. De eerste 12 jaar als raadslid en nu fractievoorzitter. Mijn focus ligt vooral op ruimtelijke ordening/wonen, natuur/milieu, verkeer, duurzaamheid en (burger)participatie ~ onderwerpen die perfect aansluiten op de zaken waarover ik vaak schrijf.

Vanuit mijn raadsfunctie ben ik ook regelmatig actief als projectleider en voorzitter.

Gastelaars Communicatie Service in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Advies en coaching
Bladmanagement
Bloggen
Brochures
Copywriting
Ghostwriting
Interviews
Jaarverslagen
Jubileumboeken
Levensverhalen
Nieuwsbrieven
Nota's
Persberichten
Rapporten
Redactievoering
Storytelling
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Engels
Nederlands

Onze locatie

Gastelaars Communicatie Service


Regentesselaan 1 3762 DS Soest
0356424070 Klik om te bellen