Diversions


Arnhemseweg 34c 7331 BL Apeldoorn
055 20 32 193 Klik om te bellen

Over Diversions

Steeds meer organisaties ontdekken de kracht van contentmarketing. Enerzijds doordat het meetbaar de band met je publiek versterkt, zowel in bereik als omzet. Anderzijds omdat contentmarketing in vergelijking met traditionele campagnes minder kostbaar is. Bij Diversions helpen we je graag een succes te maken van jouw content ambities.

Alle expertises

Bij ons draait alles om de kracht van contentcreatie. We hebben hiervoor alle expertises in huis: variërend van tekst en vormgeving tot community management en video-ontwikkeling. 

Voor sommige klanten nemen we content marketing volledig uit handen. We bieden het als een full service dienst aan (zoals bij Syntrus Achmea). In andere gevallen zoeken we de nauwe samenwerking op met je eigen medewerkers (zoals bij de Maag Lever Darm Stichting).

Meer dan tekst alleen

Bij contentmarketing is het van belang te variëren met verschillende contentvormen. Enerzijds om verrassend te blijven. Maar vooral ook om te kunnen vaststellen welke contentvorm voor welke soort boodschappen het meest geschikt is. Je kunt denken aan:

  • Blogs
  • Video’s
  • Online magazines
  • Infographics
  • Nieuwsupdates
  • Webinars

Welke content het beste bij je past? Dat hangt af van de branche waarin je actief bent en de wensen van je doelgroep. We helpen graag dit in kaart te brengen. 

Maak kennis

Wil je een start maken met contentmarketing?  Of de effectiviteit van je contentprogramma verbeteren? Maak dan vrijblijvend kennis met Diversions. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden. 

Diversions in het kort

Diensten

Advertenties
Campagnes
Copywriting
E-Zines
Persberichten
Redactievoering
Webteksten
Workshops

Talen

Nederlands

Onze locatie

Diversions


Arnhemseweg 34c 7331 BL Apeldoorn
055 20 32 193 Klik om te bellen