CreatiePrikkels


Mendelssohnstraat 34 2901 JB Capelle a/d IJssel
0643001821 Klik om te bellen

Over CreatiePrikkels

Schrijven is voor mij inleven, me verplaatsen in mijn lezers en bekijken wat zij interessant, leuk en belangrijk vinden.

Freelance tekstschrijver
Als freelance tekstschrijver schrijf ik heldere en toegankelijke teksten. Ik kruip in de huid van jouw doelgroep(en) en sluit me aan op de taal en belevingswereld van jouw klanten.

Je kunt me benaderen voor pakkende, zoekmachinevriendelijke (SEO) teksten, (commerciële) teksten voor diverse communicatiemiddelen en artikelen voor vakbladen en (online) magazines.

Schrijftrainingen Incompany
Je medewerkers hoeven geen professioneel schrijver te worden, maar moeten wel teksten schrijven. Ik kan in een korte training al resultaat boeken, zodat de  medewerkers gemakkelijker en met meer plezier pakkende advertentieteksten, heldere e-mails en brieven en interessante webteksten schrijven. Is er al een brandvoice? Dan neem ik dit mee in de training. Is dit nog niet helder, dan verdiep ik me eerst in de taal en cultuur van jullie organisatie, zodat de teksten hiermee in lijn komen.

Freelance redacteur en contentmanager
Het creëren van content voor een website en/of (online) magazine gaat verder dan het schrijven van een tekst. Ik kan je helpen met het optimaliseren van de inhoud van je website, content schrijven voor een nieuwe website (klantgerichte en zoekmachinevriendelijke teksten, artikelen, blogs). Ook kan ik een (online) magazine opzetten en de redactie voor mijn rekening nemen.

Met relevante content en de juiste tone of voice informeer, motiveer en overtuig ik jouw publiek.

CreatiePrikkels in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Bladmanagement
Brochures
Campagnes
E-Zines
Interviews
Nieuwsbrieven
Redactievoering
Seo
Tekstcorrectie
Trainingen
Webteksten
Workshops

Talen

Nederlands

Onze locatie

CreatiePrikkels


Mendelssohnstraat 34 2901 JB Capelle a/d IJssel
0643001821 Klik om te bellen