ByNolten | Contentmarketing & SEO


Landweg 18 3841 GH Harderwijk
06 46332396 Klik om te bellen

Enthousiast & Betrokken
Duidelijk & Kwaliteit
Nieuwsgierig

Over ByNolten | Contentmarketing & SEO

Contentmarketeer | SEO-optimalisatie | schrijven webteksten

Hi! Ik ben Renate en ik heb een passie voor alles wat met interieur, design en vintage te maken heeft. Waarom dan contentmarketeer? Wat is er leuker dan schrijven over je passie! Ik ben jaren ondernemer geweest in de projectinrichting, waar ik fantastisch mooie kantoorinterieurs voorbij heb zien komen. Na mijn Bachelor Communicatie heb ik een grote liefde ontwikkeld voor contentmarketing. Ik wil klanten helpen om door middel van SEO en social media strategie hun business online te laten groeien en meer klanten aan te trekken. Als ondernemer wil je graag bezig zijn met je eigen vak en passie. Online zichtbaarheid is belangrijk om meer klanten aan te trekken, maar eigenlijk hebben veel ondernemers hier de tijd of kennis niet voor. Ik sta dan graag voor je klaar om je hierin te adviseren.

Je ben helemaal klaar om voor jezelf te beginnen. Nu die website nog!

Ben je net voor jezelf en je hebt geen idee waar je moet beginnen met de website. Ik kan je dan helpen? Ik help vrouwelijke ondernemers om met teksten te gaan knallen met hun website of webshop. Een sterke website met een betere vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en lekker leesbare teksten.

Verhoog je vindbaarheid in Google voor meer gratis bezoekers op je webshop of website.

Het lukt je niet om met jouw bedrijf hoger in Google te komen. Je mist ook de tijd en/of kennis om dit voor elkaar te krijgen. Jij wilt je bezig houden met ondernemen op jouw vakgebied en niet met zoekmachines, zoekwoorden, schrijven van teksten en SEO optimalisatie. Laat mij je helpen! We zetten samen de basis neer voor een technisch sterke website. En nee, ik ga niet je prachtige website helemaal overhoop halen. Soms zijn kleine aanpassingen al voldoende. Samen gaan we kijken waar we aanpassingen in de teksten en titels kunnen doen om te zorgen dat Google jouw website laat zien aan jouw doelgroep.

Hoger in Google met jouw website, maar geen idee waar je moet beginnen? Laat mij je helpen!

Foto's

ByNolten | Contentmarketing & SEO in het kort

Diensten

Bloggen
Copywriting
Nieuwsbrieven
Seo
Social media
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Nederlands

Lid van Tekstnet

Ja

Onze locatie

ByNolten | Contentmarketing & SEO


Landweg 18 3841 GH Harderwijk
06 46332396 Klik om te bellen