bureau mevrouw hoeven


Pontanuslaan 68 6821 HS Arnhem
06 50834251 Klik om te bellen

Over bureau mevrouw hoeven

Allround creatief ondernemer in tekst, beeld en kunst. Veel ervaring heb ik opgedaan in schrijven van teksten, het ontwikkelen van (cultuur)onderwijs al dan niet gecombineerd met vormgeving. Gedreven om mooie dingen te maken die elegant, leuk en (inhoudelijk) goed in elkaar steken. En dat het liefst samen met mensen die daar net zoveel plezier in hebben als ik. Ik ben cultureel gevormd en daarnaast geschoold tekstschrijver en docent. Vanuit die achtergrond neem ik verschillende ‘hoeden’ mee naar de projecten waaraan ik werk. Kenmerkend voor mijn stijl is een helder en begrijpelijk taalgebruik. 

(Eind)redactie: Ik schrijf, herschrijf en redigeer teksten. 

Uitgaves in druk of digitaal: Ik leid het project en zorg voor de totale productie vanaf de ontwikkeling tot aan eventuele druk.

Lesteksten: Met verstand van zaken heb ik inmiddels veel lessen geschreven. Met een logische opbouw zodat alle aandacht van de leerling of docent kan gaan naar de educatieve inhoud.

Vormgeving: Ik zorg ervoor dat de vorm past bij de inhoud. Je werkt met een vormgever die de tekst leest en laat aansluiten bij het beoogde gebruik, doel en de gewenste sfeer.

Foto's

bureau mevrouw hoeven in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Advies en coaching
Brochures
Grafische vormgeving
Interviews
Nieuwsbrieven
Nota's
Onderwijsmateriaal
Persberichten
Redactievoering
Tekstcorrectie
Webteksten
Workshops

Talen

Nederlands

Onze locatie

bureau mevrouw hoeven


Pontanuslaan 68 6821 HS Arnhem
06 50834251 Klik om te bellen