Artikelen

TekstNet

Tekstnet is de beroepsvereniging van tekstschrijvers in Nederland en Vlaanderen. De leden schrijven en redigeren onder meer artikelen, jaarverslagen, brochures en webteksten. Ook geven ze training en advies in schriftelijke communicatie. Tekstnet is opgericht in 1990 en heeft ruim 265 leden en 60 aspirant-leden.

Professionalisering
Tekstnet heeft tot doel om het vak van tekstschrijver verder te professionaliseren. Daarom organiseren ze regelmatig lezingen, workshops en trainingen. Ook kunnen (aspirant)leden bij Tekstnet terecht voor intervisie en coaching. Daarnaast ontvangt elk lid het vakblad Tekstblad en delen we onze kennis op de TekstnetWiki.

Belangenbehartiging
Tekstnet zet zich in voor de belangenbehartiging van tekstschrijvers. Samen met verwante organisaties in België en Nederland werken we aan een grotere bekendheid van het vak. Ook ijvert Tekstnet via het Platform Zelfstandig Ondernemers voor een betere positie van de tekschrijver als zzp'er. Bovendien kunnen leden van Tekstnet gebruikmaken van onze algemene leveringsvoorwaarden.

 

Raadpleeg de zoekfunctie om naar tekstschrijvers te zoeken die lid zijn van Tekstnet.

Contactgegevens

Carla Franken
Bachplein 154
3122 KH Schiedam

Website: http://www.tekstnet.nl

 

tekstnet