BEER & Goed Teksten


Dr. P.J.H. Cuypersplein 11 1222 NC Hilversum
06 45220481 Klik om te bellen

Wanneer elk woord telt. Tekst & Communicatieadvies
Voor heldere teksten. Schrijven of redigeren
Interviews, reportages, nieuwsbrieven, webteksten

Over BEER & Goed Teksten

Over BEER & Goed Teksten

Mijn credo is: ‘Wanneer elk woord telt!’ De spanningsboog van de lezer is kort. Een goede tekst is daarom helder, bondig en leest lekker weg. Als je wilt dat jouw (zakelijke) boodschap overkomt bij de lezer, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik schrijf voor vakbladen, relatiemagazines en andere custom media. Ook heb ik ervaring met het schrijven van kortere teksten voor (digitale) nieuwsbrieven en SEO-teksten voor websites. Daarnaast kun je een beroep op mij doen voor het redigeren van jouw publicatie.

Tekstschrijven

Het succes van een relatiemagazine, vakblad, website, nieuwsbrief of persbericht is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de teksten. BEER & Goed Teksten wordt ingeschakeld voor artikelen uiteenlopend van korte berichten en rubrieken tot uitgebreidere interviews en reportages. Wil je een tekst die iets toevoegt aan jouw publicatie? Wij schrijven deze graag en binnen de afgesproken deadline. Je kunt een beroep doen op BEER & Goed Teksten voor:

het schrijven van teksten in alle journalistieke genres;
redactie en eindredactie;
webredactie;
projectcoördinatie.

Redigeren

BEER & Goed Teksten kijkt met een onbevangen, maar deskundige blik naar jouw teksten en schrapt, schuift en herschrijft waar nodig. Natuurlijk altijd in overleg met jou of de auteurs. Wij doorzien wat je eigenlijk wilt zeggen en redigeren jouw publicatie zodanig dat het een plezier is om deze te lezen. Vanzelfsprekend zonder de boodschap te veranderen.

Ook overleg met vormgevers maakt vaak deel uit van de opdracht. BEER & Goed Teksten heeft ruime ervaring met de opmaak van verschillende publicaties en weet welke taal vormgevers spreken.

Communicatieadvies

Hoe breng je jouw boodschap over bij de lezer? Kies je voor social media, de website, een nieuwsbrief? Of voor een magazine in de brievenbus? Een goede communicatie staat of valt met het maken van de juiste keuzes op het juiste moment.

Waar een serieus jaarverslag heel goed werkt voor de harde kern van je achterban, is een samenvatting in de vorm van een publieksversie misschien op zijn plaats om anderen aan te spreken. BEER & Goed Teksten geeft helder advies over de ideale communicatiemix voor jouw organisatie. Wij lichten de voor- en nadelen van mogelijke keuzes toe en stellen -vanzelfsprekend in overleg- een communicatieplan op.

Ons communicatieadvies is nooit hetzelfde. Het is aangepast aan de organisatie, het onderwerp en natuurlijk het publiek. Behalve voor advies over de communicatiemogelijkheden, kun je ook op BEER & Goed Teksten rekenen voor het schrijven van teksten en het plaatsen van berichten op website en social media. Voor het maken van nieuwsbrieven maken wij gebruik van programma’s als MailChimp, Laposta en Spotler.

Wanneer elk woord telt

Foto's

Koosje

BEER & Goed Teksten in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Advies en coaching
Interviews
Jaarverslagen
Nieuwsbrieven
Persberichten
Redactievoering
Social media
Storytelling
Tekstcorrectie
Webteksten

Talen

Nederlands

Lid van Tekstnet

Ja

Onze locatie

BEER & Goed Teksten


Dr. P.J.H. Cuypersplein 11 1222 NC Hilversum
06 45220481 Klik om te bellen