Astrid van Wijk sociaal domein, stedelijke ontwikkeling, participatie


Anjelierstraat 16A 5644 PG Eindhoven
06 46438019 Klik om te bellen

Inhoudelijk sterke teksten
25+ jaar ervaring
Sociaal domein, stedelijke ontwikkeling

Over Astrid van Wijk sociaal domein, stedelijke ontwikkeling, participatie

Teksten laten schrijven?

Iemand nodig die helpt met het schrijven en redigeren van teksten over stedelijke vernieuwing, maatschappelijke vraagstukken of het sociaal domein? Dan ben je bij mij op de juiste plek. Ik schrijf en redigeer voor uiteenlopende opdrachtgevers: bewoners-, participatie-, welzijnsorganisaties, gemeenten en woningcorporaties. Ik maak verslagen, (achtergrond)verhalen, doe interviews, reportages, maak zakelijke of persoonlijke portretten en schrijf blogs en webteksten. De laatste jaren heb ik veel ervaring opgedaan in eindredactrie en redigeren.

Ik ben een freelance tekstschrijver met een journalistieke achtergrond, een verslaggever in hart en nieren en een ervaren interviewer. Een actuele invalshoek combineer ik met een levendige schrijfstijl. Voor ik ga schrijven zorg ik van de ins en outs van het onderwerp op de hoogte te zijn. Inleven in de doelgroep gaat vanzelf. En ik doe meer: meedenken over vormgeving, inhoud en insteek en het geheel coördineren.

Het leukste van het schrijversvak? Iets maken dat daarvoor nog niet bestond, beginnen met een lege lei. Gewapend met mijn journalistieke gereedschap begin ik aan de zoektocht. Als de invalshoek is gekozen en het interview gedaan, komt het spelen met woorden en de structuur van het stuk. Zo ontstaan verhalen en boekjes over sloop en wijkvernieuwing, burgerparticipatie, een inkijk in het sociaal domein, een aanpak tegen eenzaamheid of portretten van kleurrijke mensen en buurten.

Het liefste schrijf ik artikelen op het snijvlak van journalistiek en tekstschrijven. Kennis maken, kijken of het klikt? Graag maak ik een afspraak 06 46 43 80 19

Foto's

Astrid van Wijk sociaal domein, stedelijke ontwikkeling, participatie in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Bladmanagement
Brochures
E-Zines
Interviews
Jaarverslagen
Nieuwsbrieven
Nota's
Persberichten
Rapporten
Redactievoering
Tekstcorrectie
Verslag, interviews, achtergrondverhalen
Webteksten

Talen

Engels
Frans
Nederlands

Lid van Tekstnet

Ja

Onze locatie

Astrid van Wijk sociaal domein, stedelijke ontwikkeling, participatie


Anjelierstraat 16A 5644 PG Eindhoven
06 46438019 Klik om te bellen