Gratis tips voor een boeiend jaarverslag

Tips om van uw jaarverslag het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf te maken

Wilt u dit jaar eens iets bijzonders maken van de publicatie van uw jaarrekening? Kies er dan voor om een (beknopt) jaarverslag nieuwe stijl uit te brengen. Hierin geeft u uw klanten en stakeholders een interessant inkijkje in uw bedrijf. En laat u hen vol trots zien welke successen u het afgelopen jaar hebt geboekt. En wat de belangrijkste mijlpalen waren in het afgelopen jaar. Zo wordt uw jaarverslag het visitekaartje voor uw bedrijf.

Ziet u op tegen de realisatie van zo'n krachtig visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie? Uw day-to-day business gaat immers gewoon door. Tekstbureau Blitz helpt u om alles goed op een rijtje te krijgen en een boeiend jaarverslag tot stand te brengen. Aan de hand van één of enkele interviews inventariseren wij alle relevante ontwikkelingen, mijlpalen en successen. En bundelen dit tot een krachtig naslagwerk, dat u als hét perfecte visitekaartje kunt uitgeven aan klanten, relaties en andere stakeholders.

Naast het schrijven van de teksten kunnen wij u ook alle andere zaken uit handen nemen, van fotografie tot vormgeving en van productie tot verspreiding. Wij zorgen voor één vaste contactpersoon, die u al het werk uit handen neemt. En ervoor zorgt dat u aan het eind van de rit een prachtig jaarverslag in handen hebt. Een jaarverslag dat écht een visitekaartje vormt voor uw bedrijf of organisatie. Wilt u écht werk maken van uw jaarverslag? Kies dan voor de professionele tekstschrijvers van Blitz!

Op February 13, 2017