Accent Grave VOF


Golfresidentie 119 8251 NS Dronten
0321311161 Klik om te bellen

Over Accent Grave VOF

Welkom bij de tekstschrijvers, copywriters en journalisten van Accent Grave. Wij schrijven alles. En ijzersterk. Zoals op het gebied van marketingcommunicatie. Verkoopbrochures, websites, e-mailings en productadvertenties: we schrijven het met al meer dan twintig jaar ervaring. Voor klanten als Vodafone, BMW en Heineken.
Onze tweede specialisme is corporate communicatie. Jaarverslagen, sponsoraanvragen, persberichten en jubileumboeken: informatie over management en organisatie verwoorden we feilloos. Voor klanten als AkzoNobel, Rijkswaterstaat en Stichting Natuur en Milieu.
Tot slot zorgen we voor effectieve interne communicatie. Intranet, personeelsmagazines, OR-campagnes en films: medewerkers informeren en motiveren is ook ons vak. Voor klanten als Ahold, Transavia en DSM.

Uiteraard regelen we ook alles wat om taalproductie heen hangt, zoals conceptontwikkeling, vertalingen, en markt- en lezersonderzoek.

Zo'n zestig procent van de mensen in Nederland heeft problemen met (begrijpend) lezen. Hun taalniveau wordt aangeduid met B1. Taalniveau B1 is maximaal vierde klas vmbo. Accent Grave schrijft makkelijk Nederlands. Taal die iedereen begrijpt.

De meeste communicatie van overheid en bedrijfsleven is geschreven op taalniveau C1. Dat is twee stappen hoger, en vergelijkbaar met hbo. Daarom bereiken deze teksten wellicht uw doelgroep wel, maar die begrijpen gewoonweg niet waar u het over heeft. En nog belangrijker: wat u van hen wilt.

De tekstschrijvers van Accent Grave schrijven Nederlands op alle niveaus. Van de laagste niveaus die ook worden getoetst bij inburgeringsexamens: A1 (losse woordjes) en A2 (korte zinnen). Tot aan C1 en C2: zware wetenschappelijke teksten die veel voorkennis en/of een groot begrippenkader bij de lezer veronderstellen.

Accent Grave: tekstschrijvers sinds 1989

Accent Grave VOF in het kort

Diensten

Achtergrondverhalen
Advertenties
Advies en coaching
Bladmanagement
Brochures
Copywriting
E-Zines
Handleidingen
Interviews
Jaarverslagen
Nieuwsbrieven
Persberichten
Rapporten
Redactievoering
Scriptschrijven
Slogans
Tekstcorrectie
Trainingen
Vertalen
Webteksten
Workshops

Talen

Duits
Engels
Frans
Nederlands

Onze locatie

Accent Grave VOF


Golfresidentie 119 8251 NS Dronten
0321311161 Klik om te bellen